Închide meniul

Anunțul lui Toni Petrea despre viitorul lui Florinel Coman, chiar înaintea derby-ului Farul – FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 16:52

Anunțul lui Toni Petrea despre viitorul lui Florinel Coman, chiar înaintea derby-ului Farul – FCSB

Florinel Coman a fost vedeta lui FCSB în vremurile lui bune

Florinel Coman, într-un antrenament pentru FCSB / Hepta

  • Florinel Coman, sezon de coșmar
  • Anunțul lui Toni Petrea despre viitorul mijlocașului

Florinel Coman e în cea mai grea perioadă a carierei la FCSB, măcinat de accidentări. „Perla” și-a pierdut locul de titular în echipa lui Gigi Becali. Cu toate acestea, antrenorul Toni Petrea e de părere că Florinel va continua în tricoul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe fondul jocului slab al lui Florinel Coman, în spațiul public a apărut informația că acesta ar putea fi împrumutat la Farul, fosta sa echipă, ca să fie „resuscitat” de Gică Hagi. Toni Petrea nu crede însă în această variantă.

Anunțul lui Toni Petrea despre viitorul lui Florinel Coman la FCSB

Nu cred în plecarea lui Florinel Coman, momentan nu s-a discutat la noi despre așa ceva. Au fost doar discuții în presă. Tot timpul cred că e nevoie de un jucător pe un anumit post. Știți că la final de sezon există tot felul de mutări.

Reclamă

Vom vedea, orice jucător valoros este binevenit la noi. Nu am făcut strategia pentru sezonul viitor, pur și simplu mă gândesc la ceea ce se întâmplă acum”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul.

Florinel Coman nu a înscris niciun gol în acest sezon de Liga 1, în 16 partide. Cota sa a scăzut la 3,5 milioane de euro, după ce în martie 2020 era evaluat la 6 milioane de euro.

Reclamă

Coman mai are contract cu FCSB până în 2024. Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro ca să-l aducă de la Viitorul, în 2017.

Bănel Nicoliţă: „Coman are forță, e mai tehnic decât mine

Nicoliță este convins că Gigi Becali poate lua lejer 15 milioane de euro pe Florinel Coman. Nicoliță îl aseamănă pe acesta cu el, doar că mult mai tehnic.

Bănel îl sfătuiește pe Coman să se pregătească dublu față de colegi, iar pe cei de la FCSB să aibă grijă de el și să-l susțină. 24 de ani a împlinit recent mijlocașul ofensiv.

Reclamă 4 / 0/3

Eu l-aș vedea pe Coman, genul meu, așa. Are forță, e mai tehnic decât mine. Păcat că trece printr-o perioadă grea. Nu e încă la capacitate maximă, din cauza accidentărilor.

Dacă nu te pregătești la 200% nu o să mai poți reveni la capacitatea ta maximă. Copilul are nevoie de sprijin, are nevoie de oameni, să-l ajute. Coman e jucător de 15 milioane de euro, lejer. Lejer, la ce calități are băiatul, incredibil„, a spus Bănel Nicoliță la AS.ro LIVE.

Gigi Becali nu mai are încredere în Florinel Coman

Patronul celor de la FCSB este dezamăgit de Florinel Coman, fostul său favorit: „Florinel, la fel! El atâta poate. El o să joace când o să poată„.

Gigi Becali a refuzat, în trecut, două oferte concrete pentru Florinel Coman. Una de la Sporting, iar alta de la o echipă din MLS. Finanțatorul FCSB a plătit 3.000.000 de euro pentru a-l aduce de la Hagi, fiind cel mai scump transfer din istoria FCSB, și regretă acum că nu l-a vândut când a avut ocazia.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024