Închide meniul

Anunţul presei din Italia, despre interesul lui Bari pentru Malcom Edjouma: „Tranzacţia ar putea fi încheiată în câteva ore”

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 10:50

Reclamă
Anunţul presei din Italia, despre interesul lui Bari pentru Malcom Edjouma: „Tranzacţia ar putea fi încheiată în câteva ore

Anunţul presei din Italia, despre interesul lui Bari pentru Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în Oţelul Galaţi - FCSB / Profimedia

Anunţul presei din Italia, despre interesul lui Bari pentru Edjouma. Formaţia din Serie B aşteaptă un răspuns din partea lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la antennasud.com au anunţat că Bari aşteaptă un răspuns de la Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, după ce a înaintat deja o ofertă de un milion de euro către vicecampioana României pentru mijlocaşul francez.

Anunţul presei din Italia, despre interesul lui Bari pentru Edjouma: „Tranzacţia ar putea fi încheiată în câteva ore”

Gigi Becali a anunţat luni că doreşte să primească suma de un milion de euro în schimbul lui Malcom Edjouma.

„Malcom Edjouma este noul nume de pe lista lui Bari. În vârstă de 27 de ani, mijlocaşul francez a început deja sezonul cu FCSB în prima ligă din românia, acolo unde a înscris 9 goluri în 29 de meciuri sezonul trecut şi a evoluat în 11 meciuri şi a înscris de două ori în Conference League, în prelminarii şi în faza grupelor.

Patronul lui FCSB cere un milion de eur, iar Bari a prezentat deja oferta. Tranzacţia ar putea fi încheiată în câteva ore”, au scris cei de la antennasud.com.

Reclamă

Malcom Edjouma evoluează de un an şi jumătate la FCSB. Francezul a fost transferat în iarna anului 2022, atunci când formaţia roş-albastră a plătit 350.000 de euro pentru aducerea sa de la FC Botoşani. În total, el a adunat 58 de meciuri pentru FCSB şi a marcat de 14 ori. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 1,5 milioane de euro.

În cazul în care se va realiza acest transfer, Malcom Edjouma va putea fi urmărit sezonul viitor în Serie B, campionat transmis în AntenaPLAY.

Gigi Becali a anunţat că Edjouma, Dawa şi Cordea au primit oferte! Ce sume cere patronul de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Edjouma, Dawa şi Cordea au primit oferte! Patronul celor de la FCSB a anunţat că mai multe formaţii din străinătate sunt interesate de jucătorii echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Până acum, patronul celor de la FCSB nu a acceptat ofertele primite, cerând de fiecare dată mai mult pentru cei trei jucători.

FCSB se află pe primul loc în Liga 1 după primele trei etape, iar echipa lui Elias Charalambous pleacă şi cu prima şansă pentru calificarea în turul 3 preliminar Conference League, înaintea returului cu CSKA 1948 Sofia.

Cu victorii pe linie în acest debut de sezon, Gigi Becali a dezvăluit că mai mulţi jucători de la FCSB au primit oferte, fără să accepte vreuna până acum, dezvăluind şi ce sume doreşte pentru Edjouma, Dawa şi Cordea.

„Edjouma are ofertă. Le-am spus să dea un milion pe el. M-a costat pe mine vreo 600-700 de mii. Daţi 500 de mii împrumut, pe urmă un milion. Ori vă costă un milion acum şi banii în rate, că nu am nevoie de bani acum. Ori un milion acum, ori vă costă un milion jumate peste un an.

Dawa s-a acomodat şi e cel mai bun fundaş central din România. A avut ofertă din Grecia. Le-am zis trei milioane, vor să dea două. Nu-l dau.

Şi Cordea are ofertă. Două milioane şi eu am cerut trei. Din Arabia. Eu vreau trei”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și