Închide meniul

Arbitrii de la Voluntari – Botoșani au protestat împotriva discriminării de gen, după derapajul lui Gigi Becali!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 18:31

Arbitrii de la Voluntari – Botoșani au protestat împotriva discriminării de gen, după derapajul lui Gigi Becali!

Arbitrii de la Voluntari - Botoșani au protestat împotriva discriminării de gen, după derapajul lui Gigi Becali

Arbitrii de la Voluntari - Botoșani / digisport.ro.

Arbitrii de la Voluntari – Botoșani, partidă din etapa a 8-a a play-out-ului, au protestat împotriva discriminării de gen, după derapajul pe care Gigi Becali l-a avut la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CCA a decis ca, la meciurile din etapa a 8-a, toți arbitrii să poarte tricouri speciale pe care vor fi inscripționate un mesaj împotriva discriminării de gen. Arbitrii își vor da jos tricourile înaintea fluierului de start.

Arbitrii de la Voluntari – Botoșani au protestat împotriva discriminării de gen, după derapajul lui Gigi Becali

Înaintea startului partidei Voluntari – Botoșani, „centralul” Andrei Moroiță și tușierii Bogdan Gheorghe și Alexandru Vodă au purtat tricouri inscripționate cu mesajul: „Fără discriminare de gen”.

Protestul arbitrilor ar urma să se repete la toate meciurile din etapa a 8-a.

Adrian Porumboiu felicită CCA pentru protestul împotriva lui Gigi Becali

Adrian Porumboiu s-a declarat consternat de vorbele pe care Gigi Becali le-a aruncat la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu și salută decizia luată de CCA.

Reclamă

„Nu doar că salut inițiativa, dar realmente mă înclin în fața CCA! E pentru prima dată în ultimii ani când sunt de acord o mie la sută cu ce face această comisie. Nu știu cine a avut ideea, dar e una excepțională. Pentru că nu se poate trece peste ce tâmpenii a spus Gigi.

Pfff… Ce nu înțelege el e că femeia trebuie înțeleasă și iubită, nu discreditată!

Cine știe la ce campionate se uită Gigi?! Îi dau un exemplu: Stéphanie Frappart. Nu doar că arbitrează meciuri în prima ligă din Franța, care e în Top 5 campionate din Europa, dar o face într-un mod excepțional! Are o autoritate ieșită din comun, ține perfect ritmul, nu e nicio diferență între ea și un central bărbat. Dacă Gigi însă cere ca o femeie să arbitreze doar la fotbal feminin, înseamnă că ne întoarcem în paleolitic.

Reclamă 4 / 0/3

Înseamnă un singur lucru și punct: normalitate. Aplaud în picioare inițiativa CCA. Repet, femeia trebuie respectată. Stau și mă întreb: cum a putut Gigi să facă asemenea declarații, el având 4 femei în casă?! Cum să ajungi să vorbești așa despre o femeie? Pe cuvântul meu de onoare că te deprimă când îi vezi pe unii că au asemenea apucături. Cine acceptă așa ceva, ce susține Becali, atunci trebuie să rămână cu el în grotă, să trăiască acolo!

S-a descurcat excelent, oricum mai bine decât mulți așa-ziși arbitri pe care i-am văzut în ultima vreme că s-au făcut de râs. Va fi la Campionatul Mondial, credeți că FIFA duce pe oricine acolo? Bravo ei că a ajuns la acest nivel! Trebuie susținută, în niciun caz nu trebuie să aibă de suferit de pe urma unor declarații de un primitivism imposibil de acceptat și de înțeles”, a spus Adrian Porumboiu, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și