Închide meniul

„Asta e România, asta consumă” Leo Grozavu a răbufnit după ce a fost surprins înjurându-şi jucătorul!

Reclamă

Publicat: 16 februarie 2024, 20:23

„Asta e România, asta consumă Leo Grozavu a răbufnit după ce a fost surprins înjurându-şi jucătorul!

Leo Grozavu a răbufnit după ce a fost surprins înjurându-şi jucătorul!

Leo Grozavu, într-un meci / Hepta

Leo Grozavu a răbufnit după ce a fost surprins înjurându-şi jucătorul! La finalul meciului pierdut dramatic cu Petrolul, Leo Grozavu a comentat şi scandalul în care a fost implicat recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Grozavu a fost deranjat că scandalul cu Cătălin Itu a apărut în presă.

„Asta e România, asta consumă” Leo Grozavu a răbufnit după ce a fost surprins înjurându-şi jucătorul!

Asta e România, asta consumă, scandal, gălăgie.

Asta se consumă în România și nu o să creștem niciodată ca fotbal dacă nu facem altfel lucrurile.

Îndepărtăm lumea de la fotbal, îndepărtăm oamenii care vor să susțină fotbalul, pentru că asta scoatem noi în evidență în România. Nimic altceva.

Reclamă

Itu e jucătorul Politehnicii Iași, tratez pe toată lumea la fel, nu port ranchiună, nu e nimic de comentat”, a declarat Leo Grozavu pentru digisport.ro după Petrolul – Poli Iaşi 2-1.

„Întrebaţi-l pe domnul Mladinovici ce a fost la ultima fază”

Leo Grozavu a comentat şi faza golului victoriei Petrolului. El a evitat să facă anumite comentarii mai dure, trimiţând la arbitrul central Mladinovici pentru explicaţii.

”Nu știu ce a fost, întrebați pe domnul Mladinovici (n.r. – Horia Mladinovici, arbitrul de centru). El poate să vă spună, eu nu mă pricep.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă refer la nimic, întrebați pe altcineva. Cei care au văzut jocul pot spune ce a fost. La final e 2-1, felicit echipa gazdă. N-am nimic de declarat față de arbitraj.

Nu vorbesc decât despre echipa mea”, a declarat Leo Grozavu pentru sursa citată, după fluierul final de la Petrolul – Poli Iaşi 2-1.

Avem problemele noastre”

”Avem problemele noastre. Jocul e făcut din momente, iar momentele decisive nu au fost tratate pentru noi.

Îmi pare rău, pentru că în prima repriză am făcut ce trebuia să facem. Șansa nu vrea să se întoarcă cu fața și spre noi. Noi am dat în bară, nu a intrat, ei au lovit bara, a intrat. Sunt momente și momente”, a mai spus Leo Grozavu.

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1. „Lupii galbeni” au obţinut victoria în prelungiri, cu un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1, în primul meci din etapa a 26-a. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului.

Berisha a avut în minutul 90+4 o reuşită cum rar vezi pe terenul de fotbal. Balonul trimis de Berisha a lovit ambele bare înainte de a intra în poartă.

Ploieştenii au început partida cu ocazia lui Irobiso, din primul minut, iar replica ieşenilor a venit în minutul 12, când a Zima a apărat la şutul lui Bettaieb.

Reclamă

Portarul oaspeţilor, Ailenei, a intervenit la lovitura  de cap al lui Alexandru Musi, în minutul 15, dar Poli va deschide scorul după o jumătate de oră de joc, prin Rareş Ispas. Irobiso a ratat egalarea în prelungirile primei reprize (min. 45+2), iar la pauză ieşenii au intrat cu avantaj minim, relata news.ro.

Gazdele au egalat în minutul 60, prin Alexandru Musi, iar oaspeţii au trimis în bară în minutul 86, prin Luca Mihai. Petrolul a înscris golul victoriei în minutul 90+4, când Todoroski a trimis o pasă greşită şi Berisha a reuşit să intercepteze, înscriind după o cursă până în careul oaspeţilor.

S-a încheiat 2-1 şi Petrolul are 35 de puncte, ocupând locul 6 în clasament. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 27 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și