Închide meniul
Foto

„Așteptarea a luat sfârșit!” Cristi Pulhac a semnat cu o echipă din Liga 1. Anunţul oficial: „Unicul și inegalabilul!”

Publicat: 1 martie 2024, 10:48

Reclamă
„Așteptarea a luat sfârșit!” Cristi Pulhac a semnat cu o echipă din Liga 1. Anunţul oficial: „Unicul și inegalabilul!”

Cristi Pulhac a semnat cu o echipă din Liga 1

Cristi Pulhac şi Raluca Pulhac / Colaj Instagram

Cristi Pulhac a semnat cu o echipă din Liga 1. Fundaşul care a câştigat două titluri cu Dinamo a fost prezentat oficial la FC Voluntari. Anunţul a fost făcut de club chiar în timpul meciului cu FCSB, scor 1-2, din etapa a 28-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pulhac a bătut palma cu conducătorii ilfovenilor, dar încă nu s-a stabilit ce funcţie va ocupa. Ar avea chiar dorinţa de a juca câteva minute în prima ligă, după o pauză îndelungată. Cu trei selecţii la naţională, Pulhac a îmbrăcat ultima dată tricoul celor de la CS Dinamo.

Cristi Pulhac a semnat cu o echipă din Liga 1

Așteptarea a luat sfârșit! Familiei FC Voluntari tocmai i s-a alăturat un nume greu din fotbalul românesc! După cei peste 11 ani petrecuți pe gazonul marilor stadioane naționale și internaționale, el a venit și pe arena „Anghel Iordănescu”!

I se citește în ochi: este mai hotărât ca niciodată să dea totul pentru proiectul din Pipera! Cuvintele care îl descriu cel mai bine?! Talent, tehnică și profesionalism!

Dragi fani FC Voluntari, suntem încântați să vi-l prezentăm pe unicul și inegalabilul Cristi Pulhac! Welcome to the family, Cristi!„, a fost anunţul făcut de FC Voluntari.

Reclamă

Pulhac a venit şi cu o primă reacţie după ce s-a înţeles cu FC Voluntari, echipă aflată pe locul 14 în Liga 1. Se luptă pentru evitarea retrogradării chiar cu Dinamo.

Am venit să ajut aşa cum pot echipa, dar nu vă pot spune mai multe detalii. Sperăm să avem un final de sezon fericit„, a declarat Cristi Pulhac.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Pulhac, dezvăluiri pline de emoţie despre femeia care l-a „cuminţit”

Pulhac a fost unul dintre rebelii fotbalului românesc, dar s-a schimbat total după ce a cunoscut-o pe Raluca (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), în urmă cu un deceniu. Cei doi s-au căsătorit în 2015 şi au împreună un băieţel.

Fostul fundaş stânga şi-a agăţat ghetele în cui în 2019. A recunoscut că Raluca l-a ajutat să treacă mai uşor peste retragere.

“Eu m-am retras acum 4 ani de zile. Am diferite colaborări cu emisiuni de sport și încerc să îmi dau și eu cu părerea cum își dădeau și alții înainte. Sincer, îmi este dor să joc, pentru că este meseria pe care am avut-o atât de mulți ani, dar Raluca m-a ajutat să trec peste momentul acela. Când te lași de fotbal, este un click în tine, iar dacă nu este cineva aproape, te pierzi. Am colegi care au pățit chestia asta. Eu nu am simțit-o atât de rău.

Raluca m-a susținut foarte mult și nu a adus în discuție subiectul acesta. Știam amândoi că la un moment dat, cariera mea va lua sfârșit. Am trecut peste, am mai ieșit prin oraș, am mai făcut diverse activități…”, a declarat Cristi Pulhac pentru playtech.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și