Închide meniul

Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB va semna cu un alt club! Suma uriaşă cu care va fi transferat

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 10:05

Reclamă
Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB va semna cu un alt club! Suma uriaşă cu care va fi transferat

Reacţia neaşteptată a lui Gigi Becali, după ce "Dodel" Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Gigi Becali / Profimedia Images

Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB va semna cu un alt club. David Ankeye (21 de ani), pe care Becali a încercat să îl aducă la FCSB în această iarnă, va merge la Club Brugge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgienii vor plăti circa 1,5 milioane de euro pentru transferul atacantului deţinut de Sheriff Tiraspol, informează presa din Belgia.

Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB va semna cu un alt club

FCSB a fost multă vreme principala candidată pentru a-l transfera pe Ankeye, dar se pare că Brugge va fi cea care va obţine semnătura”, scrie voetbalnieuws.be.

David Ankeye a avut până acum un sezon foarte bun la Sheriff Tiraspol. El a marcat 8 goluri şi a oferit două assist-uri în cele 24 de partide în care a jucat pentru echipa moldoveană.

David Ankeye, care este un atacant înalt, pe placul lui Gigi Becali (1,91 metri înălţime), este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1 milion de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Ce spunea Gigi Becali despre transferul lui David Ankeye

Gigi Becali recunoştea interesul pentru transferul atacantului nigerian David Ankeye. Becali a negociat cu moldovenii, dar se pare că preţul piperat nu a fost pe placul milionarului din Pipera.

”Da, e vorba și de nigerianul de la Sheriff. Nu l-am luat, negociez. Ei au cerut 1,5 milioane, dar au ajuns la 1,1. Să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să îl iau, dar să vedem. Eu vreau să îi anunț pe toți trei în același timp.

Vreau să-l văd. Joacă cu Roma. I-am pus pe toți să-l vadă, și pe MM și pe toți. Am zis să-l văd eu, pentru că dacă văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul.

Reclamă

Gigi Becali, când vede el, e altceva. Acum sunt și în post, cu rugăciune, fac rugăciune la Hristos și El să aleagă dacă să îl iau sau nu. Domnul să facă”, declara Gigi Becali despre atacantul nigerian, potrivit fanatik.ro.

Dan Şucu vrea să îi „sufle” un jucător lui Gigi Becali! Suma uriaşă pe care e dispus să o plătească pentru ţinta FCSB-ului

Dan Şucu vrea să îi „sufle” un jucător lui Gigi Becali! Patronul celor de la FCSB a anunţat că este interesat de serviciile lui Ermal Krasniqi, atacantul celor de la CFR Cluj.

Becali a anunţat imediat după remiza din Gruia că atacantul din Kosovo este jucătorul de care s-a temut cel mai mult înaintea meciului cu CFR Cluj şi că este dispus să plătească 300.000 de euro pentru transferul acestuia.

Potrivit prosport.ro, pe fir a intrat şi Rapid, iar Dan Şucu va face tot posibilul pentru a îl transfera pe atacantul din Kosovo. Pentru a fi sigur că va ajunge în Giuleşti, Şucu pregăteşte un milion de euro pentru transferul lui Krasniqi, o sumă mult mai mare decât cea anunţată de Gigi Becali.

În acest sezon, Krasniqi a evoluat în 10 meciuri pentru CFR Cluj, fără să înscrie vreun gol, el nefiind printre preferaţii antrenorului Andrea Mandorlini. Krasniqi mai are contract cu CFR Cluj până în 2026. Deşi nu a fost titular, Ermal Krasniqi l-a impresionat pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a transmis clar că l-ar vrea pe kosovar la FCSB, şi a dezvăluit şi ce sumă e gata să scotă din buzunar pentru a obţine semnătura acestuia.

„CFR e echipă puternică. Îmi place ăla, de care mi-era mie frică. Ăla din stânga, ăla cu viteză. A intrat (n.r: 29 de minute), dar nu a jucat în viteza lui.

Dacă mă pui să aleg un jucător de la CFR Cluj, îl aleg pe el (n.r.: Ermal Krasniqi). E cel mai bun. Dacă nu-l vrea și nu joacă, să mi-l dea mie. Îi dau 300.000 de euro, cât a dat pe el. Dacă a dat”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și