Închide meniul
Foto

Atmosferă de senzaţie la derby-ul Rapid – Farul! Fanii giuleşteni fac spectacol în tribune

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 22:12

Atmosferă de senzaţie la derby-ul Rapid – Farul! Fanii giuleşteni fac spectacol în tribune

Atmosferă de senzaţie la Rapid - Farul

Fanii Rapidului, la meciul cu Farul/ Antena Sport

Atmosferă de senzaţie la derby-ul dintre Rapid şi Farul, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1. Fanii giuleşteni fac spectacol în tribunele arenei, pe care au umplut-o până la refuz. Meciul consemnează duelul dintre Adrian Mutu şi Gică Hagi, golgheterii all-time ai naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este lider în Liga 1, cu 35 de puncte. De cealaltă parte, Rapid ocupă locul 5, cu 27 de puncte. În cazul unei victorii, giuleştenii ar egala-o pe rivala FCSB.

Atmosferă de senzaţie la Rapid – Farul! Fanii giuleşteni fac spectacol în tribune

Încă din primul minut al partidei, fanii celor de la Rapid au început să cânte în tribune. Suporterii au venit echipaţi şi cu torţe, pe care le-au aprins imediat după fluierul de start. Peluza în care se află fanii vişiniilor s-a umplut imediat de un nor greu de fum, cauzat de torţe (Vezi în galeria foto de la finalul articolului).

Arena din Giuleşti a fost umplută până la refuz, pentru derby-ul cu Farul. Fanii au venit în număr mare pentru a-şi susţine favoriţii, aşa cum o fac la fiecare meci. Rapid este una dintre echipele din Liga 1 care se bucură de o asistenţă mare la meciurile desfăşurate pe teren propriu.

Rapid a remizat cu CFR Cluj, în prima rundă de play-off. Giuleştenii au prestat un joc solid în Gruia, şi au avut şansa să plece cu toate cele trei puncte, însă jucătorii lui Adrian Mutu au ratat pe bandă rulantă.

Reclamă

De cealaltă parte, Farul a debutat cu o victorie în play-off. Trupa lui Gică Hagi a învins-o pe Sepsi, şi şi-a consolidat astfel primul loc din Liga 1.

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul! „Briliantul” susține că jucătorii săi trebuie să le acorde o atenție specială lui Adrian Mazilu și Denis Alibec.

Totodată, Adrian Mutu spune că speră ca Marko Dugandzic să marcheze din nou, pentru a-și păstra statutul de golgheter al Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un meci greu, un meci dificil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Știm ce ne așteaptă și ne dorim să câștigăm mâine.

Episodul cu fanii a trecut, nu mai are rost să vorbim despre el. Am avut ghinion în meciul de la Constanța. După părerea mea, rezultatul nu e meritat, dar nu avem ce face. Știm ce forță are Farul, știm cum joacă băieții, au jucători de mare talent. Vrem să ne luăm revanșa, vrem să ne facem meciul nostru, să ne îndeplinim noul nostru obiectiv și, pentru asta, avem nevoie de o victorie.

Noi jucăm, vrem să câștigăm, mergem tot timpul la victorie, vrem să facem fotbal, nu avem nimic de pierdut. Acest loc din play-off l-am meritat din plin și vrem să profităm de acest lucru, să vedem unde ajungem și să vedem la ce nivel suntem.

Presiunea mai mare este pe cei care au declarat că se luptă pentru titlu. Noi nu am declarat acest lucru, noi am spus că obiectivul este participarea în cupele europene. Cei care au declarat că se luptă pentru titlu au nevoie de o victorie, deci presiunea mai mare este pe ei. Va fi un meci spectaculos, cu siguranță”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul.

Recomandări
  • Atmosferă de senzaţie la Rapid – Farul
  • Fanii fac spectacol în tribune

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și