Închide meniul

„Avantajul e fragil!” Avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali! Capitolul la care roş-albaştrii sunt surclasaţi de Rapid şi CFR

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 23:45

„Avantajul e fragil! Avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali! Capitolul la care roş-albaştrii sunt surclasaţi de Rapid şi CFR

Avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Helmut Duckadam a lansat un avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali, după umilinţa din derby-ul cu Rapid. Fostul portar a transmis că roş-albaştrii au un avantaj fragil în fruntea campionatului, după înjumătăţirea punctelor, iar orice pas greşit îi poate costa. Acesta a mai dezvăluit şi care este capitolul la care liderul este surclasat de rivalele Rapid şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un avans de patru puncte, în fruntea campionatului, la startul play-off-ului. Roş-albaştrii se vor duela cu Sepsi, duminică, de la ora 21:00, iar meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali

Helmut Duckadam consideră că FCSB are un lot restrâns, fiind de părere că Rapid şi CFR Cluj au loturi superioare, din punct de vedere valoric şi numeric. Acesta a transmis că nu se aştepta ca roş-albaştrii să fie umiliţi de rivalii giuleşteni, însă susţine că parcursul bun al unei echipe nu poate dura la nesfărşit.

De asemenea, Helmut Duckadam a subliniat că FCSB va avea un meci dificil cu Sepsi, deoarece este multă presiune asupra jucătorilor roş-albaştri, dată fiind înfrângerea cu Rapid. „Eroul de la Sevilla” a transmis că orice pas greşit o poate costa pe FCSB, în play-off.

„Nu mă așteptam (n.r. ca FCSB să fie umilită de Rapid) Din păcate, a venit ceea ce poate trebuia să vină.

Reclamă

FCSB are un lot foarte restrâns și dacă dă peste o echipă cu un lot puternic cum are Rapid sau chiar CFR, care mi se pare că și ea are un lot peste cel al FCSB-ului, mă refer valoric și numeric, e greu.

Dacă ai un antrenor cu experiența lui Bergodi și reușești să le anihilezi cei mai importanți jucători, cum ar fi Coman și Olaru, este greu ca FCSB să câștige un meci cum a fost cel cu Rapid. Se pare că nici victoriile nu pot să țină la nesfârșit. S-a văzut că FCSB are un handicap și eu spun că lupta s-a relansat.

Vor fi foarte importante primele meciuri, mai ales primul. Eu consider că FCSB va avea un meci foarte greu acasă cu Sepsi. E o echipă care vine relaxată, nu are presiunea rezultatului. În schimb, FCSB are o presiune imensă după o înfrângere usturătoare. Publicul este nemulțumit, va fi un meci cu presiune.

Reclamă 4 / 0/3

La ora asta, principala contracandidată e Rapid, clar. E și CFR, dar Rapid are un lot valoros, a început să joace. Se pare că Bergodi omogenizează această echipă. Vor fi o forță pe viitor. Avantajul celor de la FCSB este fragil. Cu orice meci pierdut se pot apropia la două puncte și mai sunt meciurile directe. Dacă era o diferență de 7 puncte, campionatul era în mare jucat. Acum va fi greu, dar vom vedea.

Din păcate, în ultimii ani au pierdut campionatul la mustață. Anul ăsta, sper să nu fie așa, dar premisele nu sunt prea îmbucurătoare”, a declarat Helmut Duckadam.

Cum vor să se „răzbune” suporterii FCSB-ului, după umilinţa din derby-ul cu Rapid

S-a aflat cum vor să se „răzbune” suporterii FCSB-ului, după umilinţa din derby-ul cu Rapid. Fanii au transmis mesaje categorice, după ce roş-albaştrii au pus în vânzare biletele pentru duelul cu Sepsi. Suporterii au fost nemulţumiţi de preţurile tichetelor şi unii dintre ai au anunţat că nu se vor prezenta la meci.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru duelul cu Sepsi, iar cel mai ieftin tichet costă 30 de lei, la peluză. Fanii s-au revoltat şi unii dintre ei au declarat că intrarea ar fi trebuit să fie liberă, dată fiind umilinţa trăită de roş-albaştri în derby-ul cu Rapid.

De asemenea, mulţi dintre suporterii liderului au transmis că nu se vor prezenta la duelul cu Sepsi.

„Ar fi trebuit, pentru umilința din meciul cu Rapid suportată de suporteri, sa lăsați intrarea liberă”.

”Nici la TV nu mă mai uit! Același joc modest, cu așteptări de la doi-trei jucători. Dacă nu e mulțumit stăpânul, dă telefoane pentru schimbări. Dar când echipa are nevoie de schimbări că în prima repriză nu joacă nimic, surpriză, stăpânul nu schimbă!

Reclamă

”Trebuia să fi intrarea gratis, să fim alături de echipă. Avem nevoie de 3 puncte”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, la postarea celor de la FCSB, de pe contul oficial de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și