Închide meniul

Cum vor să se „răzbune” suporterii FCSB-ului, după umilinţa din derby-ul cu Rapid! Reacţie furibundă înaintea meciului cu Sepsi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 20:17

Cum vor să se „răzbune suporterii FCSB-ului, după umilinţa din derby-ul cu Rapid! Reacţie furibundă înaintea meciului cu Sepsi

Cum vor să se "răzbune" suporterii FCSB-ului, după umilinţa din derby-ul cu Rapid

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat cum vor să se „răzbune” suporterii FCSB-ului, după umilinţa din derby-ul cu Rapid. Fanii au transmis mesaje categorice, după ce roş-albaştrii au pus în vânzare biletele pentru duelul cu Sepsi. Suporterii au fost nemulţumiţi de preţurile tichetelor şi unii dintre ai au anunţat că nu se vor prezenta la meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Sepsi, în prima etapă a play-off-ului. Duelul se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cum vor să se „răzbune” suporterii FCSB-ului, după umilinţa din derby-ul cu Rapid

FCSB a pus în vânzare biletele pentru duelul cu Sepsi, iar cel mai ieftin tichet costă 30 de lei, la peluză. Fanii s-au revoltat şi unii dintre ei au declarat că intrarea ar fi trebuit să fie liberă, dată fiind umilinţa trăită de roş-albaştri în derby-ul cu Rapid.

De asemenea, mulţi dintre suporterii liderului au transmis că nu se vor prezenta la duelul cu Sepsi.

„Ar fi trebuit, pentru umilința din meciul cu Rapid suportată de suporteri, sa lăsați intrarea liberă”.

Reclamă

„Nimeni la meci! Să vadă Becali si jucătorii că fără suporteri ei sunt zero, ca să le fie învățare de minte să nu își mai bată joc de suporteri și să joace fotbal, nu sa doarmă pe teren și să își ia salariile degeaba”.

„După umilința cu Rapid, accesul în stadion trebuia să fie gratis, în semn de recunoștință față de suporterii acestei echipe. Dar cred că cer prea multe de la marii conducători ai acestei echipe”.

”Nici la TV nu mă mai uit! Același joc modest, cu așteptări de la doi-trei jucători. Dacă nu e mulțumit stăpânul, dă telefoane pentru schimbări. Dar când echipa are nevoie de schimbări că în prima repriză nu joacă nimic, surpriză, stăpânul nu schimbă!

Reclamă 4 / 0/3

”Trebuia să fi intrarea gratis, să fim alături de echipă. Avem nevoie de 3 puncte”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, la postarea celor de la FCSB, de pe contul oficial de socializare.

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel meciul de pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 4-0 şi a relansta lupta la titlu în Liga 1.

Liderul galeriei lui FCSB a surprins atunci când a fost întrebat dacă are vreun remarcat după înfrângerea la scor cu Rapid. Acesta l-a numit pe Vlad Chiricheş, chiar dacă acesta nu a evoluat în derby-ul de pe Arena Naţională:

„(n.r. a fost vreun jucător care a trecut testul la FCSB) Chiricheș de pe bancă. Sperăm să revină și el, să ne vină în echipă. Aveam nevoie de un jucător cu experiență la 1-0, să calce accelerația și să dea curaj în vestiar.

Au fost mai buni, nu am ce să zic. Mergem înainte, dar să nu înceapă să se înece la mal. Acum începe campionatul, poate a avut dreptate și Florinel. Mai bine luăm dușul rece acum și să dăm drumul la treabă în play-off.

Toți suntem supărați și eu am fost supărat până dimineață. Acum ce să fac, a venit o altă zi și trebuie să ne gândim înainte. Viața spune să te duci înainte, dacă trăim cu trecutul e mai nasol”, a declarat Gheorghe Mustaţă, la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și