Închide meniul

„Aveam alte aşteptări de la el” Dan Şucu, făcut praf de un fost jucător de la FCSB: „E doar un alt patron care mă dezamăgeşte”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 martie 2024, 14:47

„Aveam alte aşteptări de la el Dan Şucu, făcut praf de un fost jucător de la FCSB: „E doar un alt patron care mă dezamăgeşte

Dan Şucu, făcut praf de un fost jucător de la FCSB: "E doar un alt patron care mă dezamăgeşte"

Dan Şucu, în timpul unui meci

Dan Şucu a fost făcut praf de un fost jucător de la FCSB. Florin Lovin a avut un discurs dur la adresa patronului celor de la Rapid, după ultimele declaraţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la FCSB a declarat că avea alte pretenţii de la Dan Şucu, ţinând cont din mediul în care patronul de la Rapid venea înainte să investească în Giuleşti.

Dan Şucu, făcut praf de un fost jucător de la FCSB: „E doar un alt patron care mă dezamăgeşte”

El a recunoscut că abordarea lui Şucu în ceea ce priveşte finanţarea este diferită, dar declaraţiile acestuia l-au dezamăgit şi nu vede o mare diferenţă faţă de restul patronilor care au activat în fotbalul românesc:

„Mi-l imaginam total altfel pe domnul Şucu ca patron. Îl vedeam venind din mediul corporatist, un om liniştit, care nu intră în scandaluri, care nu dă în stânga şi în dreapta. El a făcut asta de la prima conferinţă însă, atunci când a început să dea în toţi, în CFR, în Sepsi, că ei sunt cu ungurii. M-a surprins enorm. Eu chiar aveam alte aşteptări de la el. Credeam că vede fotbalul altfel.

Pare totuşi că face altfel în zona de finanţare a clubului, pare puţin diferit ca abordare. La nivel declarativ este doar un alt patron care mă dezamăgeşte. Eu văd lucrurile din exterior totuşi. Când esti în cadrul clubului, e normal să vrei să-ţi aperi echipa”, a declarat Florin Lovin, la orangesport.ro.

Reclamă

Dan Şucu, dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali

Dan Şucu a făcut dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali. Gigi Becali a avut un derapaj imens, la adresa lui Dan Șucu, în vara anului trecut, după ce demersul legat de regula U21 nu a avut succes.

Dan Şucu a dezvăluit că a avut probleme şi acasă, iar copiii săi au „împrumutat” discursul pe care l-a avut Gigi Becali. Chiar acţionarul majoritar al Rapidului a făcut dezvăluirea.

„Cum credeți că mă simțeam când am ajuns acasă și copiii mă strigau sclavule prin casă? Oamenii aceștia trebuie să fie forțați să respecte regulamentul. Cel care conduce FCSB. Asta nu e liga Becali. E liga României de fotbal”, a spus Dan Şucu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, spunea Gigi Becali, după ce propunerea sa pentru schimbarea regulamentului în privinţa regulii U21 nu a fost votată de majoritatea cluburilor din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și