Închide meniul

„Copiii mă strigau ‘sclavule’ prin casă!” Dan Şucu, dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2024, 20:22

„Copiii mă strigau sclavule prin casă! Dan Şucu, dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali

Dan Şucu, dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Dan Şucu a făcut dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali. Gigi Becali a avut un derapaj imens, la adresa lui Dan Șucu, în vara anului trecut, după ce demersul legat de regula U21 nu a avut succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a dezvăluit că a avut probleme şi acasă, iar copiii săi au „împrumutat” discursul pe care l-a avut Gigi Becali. Chiar acţionarul majoritar al Rapidului a făcut dezvăluirea.

Dan Şucu, dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali

„Cum credeți că mă simțeam când am ajuns acasă și copiii mă strigau sclavule prin casă? Oamenii aceștia trebuie să fie forțați să respecte regulamentul. Cel care conduce FCSB. Asta nu e liga Becali. E liga României de fotbal”, a spus Dan Şucu la digisport.ro.

Latifundiarul din Pipera a propus schimbarea regulii U21, dar votul echipelor din Liga 1 nu a fost în favoarea inițiativei lui Becali. În cadrul votului, doar 7 echipe din Liga 1, inclusiv FCSB, au votat în favoarea schimbării de regulament, în timp ce alte 7 cluburi au votat împotrivă. De asemenea, două echipe s-au abținut de la vot. Este vorba despre Farul Constanța și Sepsi OSK.

Chiar dacă latifundiarul din Pipera s-a recunoscut învins, acesta a avut o ieșire nervoasă, după votul de la LPF. Acesta a jignit reprezentanții cluburilor care au votat împotriva demersului său. Becali l-a atacat cel mai dur pe Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, echipă care s-a opus schimbării de regulament.

Reclamă

„Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a spus, la acel moment, Gigi Becali.

Totuși, patronul de la FCSB a avut și un motiv de bucurie. Acesta a fost surprins că oficialii de la CFR Cluj l-au susținut și au votat pentru schimbarea regulii U21.

Echipele care au votat pentru:

Reclamă 4 / 0/3
  • FCSB
  • CSU Craiova
  • CFR Cluj
  • FC Botoșani
  • FCU Craiova
  • Hermannstadt
  • Poli Iași

Echipele care au votat împotrivă:

  • FC Voluntari
  • Oțelul Galați
  • Dinamo
  • Petrolul
  • UTA Arad
  • U Cluj
  • Rapid

Gigi Becali,  atacuri la Răzvan Burleanu! Derapaj al patronului de la FCSB

Gigi Becali a lansat noi atacuri la Răzvan Burleanu din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB a avut şi un derapaj la adresa preşedintelui FRF, pe care l-a numit „slujitor”.

„Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujtorule, ești nebun?

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21.

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință.

Ce să ne facă, ce să ne depuncteze? Dacă sunt bărbați, să se țină de cuvânt mâine. Poate o să fie și trădători. Îl întreb eu pe Burleanu «Bă băiete, de ce nu îți vezi de treaba ta? Să ne lași în pace. Ne obligi tu să facem ce nu vrem, pe noi, 16 oameni. Ai ceva la cap? Băi copile, vezi-ți de treaba ta». E copil față de mine”, a atacat Gigi Becali, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și