Închide meniul

Avertismentul lui Adrian Mititelu pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – Sepsi: „Nici să nu se mai gândească la campionat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2023, 9:26

Avertismentul lui Adrian Mititelu pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – Sepsi: „Nici să nu se mai gândească la campionat!

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali

Colaj cu Adrian Mititelu și Gigi Becali / Hepta

Adrian Mititelu i-a transmis un avertisment lui Gigi Becali înainte de FCSB – Sepsi, meci care contează pentru lupta roș-albaștrilor la titlu, dar este, în același timp, decisiv pentru ocuparea ultimului loc de play-off, pentru care se duelează Sepsi și FC U Craiova 1948, formația lui Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu are nevoie ca echipa lui Gigi Becali să o învingă pe Sepsi, pentru ca FC U Craiova 1948 să fie sigură de locul de play-off înainte de duelul direct cu covăsnenii, în cazul în care oltenii vor câștiga în deplasarea de la Hermannstadt.

Adrian Mititelu, avertisment pentru Gigi Becali, înainte de FCSB – Sepsi

Mititelu i-a transmis lui Gigi Becali că, fără o victorie în fața lui Sepsi, FCSB nu poate să aibă pretenții reale la titlu.

„FCSB se bate la campionat și dacă nu bați pe Sepsi, cum mai vrei să iei campionatul, care sunt criteriile pe care le invoci să iei campionatul? Dacă nu bate pe Sepsi, nici să nu se mai gândească la campionat, să-și vadă de treaba lor acolo. Ai echipa completă și dacă nu bați, înseamnă că nu poți.

Eu o să intru într-o stare de la limita de supraviețuire în curând. Nu știu dacă mă duc la Sibiu, m-aș duce, dar am emoții, încă nu sunt decis. Nu mă simt în stare, parcă eu sunt mai emotiv ca toți la un loc„, a spus Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

Reclamă

FC U Craiova 1948 este în fața primei calificări în play-off de când formația lui Adrian Mititelu a promovat în Liga 1.

În stagiunea precedentă, oltenii au terminat pe poziția a 12-a, în sezonul regulat, și pe locul al 10-lea, în play-out.

Când se rejoacă Sepsi – FC U Craiova 1948

Comisia de Recurs a luat decizia ca duelul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 să aibă loc şi ca rezultatul să nu fie decis la comisii, după scandalul de xenofobie de la partida disputată în luna ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, conform informaţiilor primite de patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, partida va avea loc joi, 16 martie, de la ora 21:00. Miza va fi una uriaşă, în situaţia în care participanta în play-off nu va fi decisă în meciurile de duminică, FCSB – Sepsi şi Hermannstadt – FC U Craiova 1948.

„O să jucăm joi, de la ora 21:00, pe 16 martie”, a spus Laszlo Dioszegi, citat de fanatik.ro. Asta după ce LPF trimisese recent informarea către cele două cluburi.

În acest moment, după decizia luată, FC U Craiova se află pe locul 6, cu 40 de puncte. Sepsi are cu un punct în minus şi are nevoie de victorie în meciul direct, pentru a fi sigură de locul în clasament.

Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Dacă FC U Craiova va câştiga partida cu Hermannstadt, iar Sepsi învinge pe FCSB, atunci echipa lui Mititelu trebuie să obţină cel puţin o remiză pentru a fi sigură de locul din playoff.

Sepsi poate juca la egal partida cu FC U Craiova doar în cazul în care va câştiga partida cu FCSB, iar echipa lui Nicolo Napoli nu va reuşi să ia cele 3 puncte cu Hermannstadt. În meciul tur, oltenii s-au impus cu 1-0 şi va fi avantajată de meciurile directe.

FC U Craiova poate obţine calificarea în playoff înaintea rejucării partidei dacă va câştiga cu Hermannstadt, iar Sepsi va pierde cu FCSB. În acest caz, FC U Craiova ar avea 43 de puncte, iar Sepsi ar rămâne cu 39 de puncte.

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după ce a aflat că duelul cu Sepsi se va rejuca. Oltenii au ajuns acum pe locul 6 și sunt la mâna lor pentru a rămâne pe poziție de play-off.

Reclamă

”Şi băieţii… am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două ‘cartuşe’ pentru intrarea în play-off.

Au prime între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off. Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a spus Mititelu, citat de orangesport.ro.

Recomandări
  • FCSB – Sepsi, decisiv pentru FC U Craiova 1948
  • Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
Vezi toate știrile
Citește și