Închide meniul

Avounou putea fi eliminat înainte de a da assist-ul la golul 3 al lui Bîrligea! Ce s-a întâmplat în minutul 21 al meciului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2024, 21:30

Avounou putea fi eliminat înainte de a da assist-ul la golul 3 al lui Bîrligea! Ce s-a întâmplat în minutul 21 al meciului

Avounou putea fi eliminat înainte de a da assist-ul la golul 3 al lui Bîrligea!

Radu Petrescu urmăreşte pe ecran duelul dintre Avounou şi Rrahmani / capturi orangesport.ro

Avounou putea fi eliminat înainte de a da assist-ul la golul 3 al lui Bîrligea! În minutul 21 a avut loc un duel între Rrahmani şi Avounou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul CFR-ului a făcut un tackling, iar Avounou l-a călcat pe jucătorul Rapidului. Centralul i-a acordat cartonaşul galben. Ulterior, a mers să vadă faza pe ecranul de pe teren.

Avounou putea fi eliminat înainte de a da assist-ul la golul 3 al lui Bîrligea!

Lui Radu Petrescu i s-a atras atenţia din camera VAR că ar putea fi un cartonaş roşu.

După ce a verificat faza pe ecranul de pe teren, Radu Petrescu a decis să menţină hotărârea iniţială.

Ulterior, în minutul 36 al meciului, Avounou avea să pătrundă foarte bine pe partea stângă. El i-a oferit un assist lui Daniel Bîrligea, care a realizat hattrick-ul!

Reclamă

Bîrligea a plasat perfect balonul pe care i l-a pasat foarte bine Avounou.

Scorul la pauză avea să fie chiar 4-0 pentru CFR Cluj, umilinţa giuleştenilor în faţa propriilor fani fiind totală! Fanii giuleşteni nu au mai rezistat şi i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi.

Ce spunea Dan Şucu despre Cristiano Bergodi, căruia fanii giuleşteni i-au cerut acum demisia!

Patronul Rapidului, Dan Şucu, spunea că antrenorul italian Cristiano Bergodi nu trebuie să îşi facă griji pentru soarta lui în Giuleşti atât timp cât va obţine clasarea pe un loc care duce în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

„Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis.

Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

Este un profesionist pe care îl respectăm, dar nu este nimic adevărat în ceea ce-l priveşte pe domnia sa. Cristiano Bergodi, aşa cum nu a fost semi-zeu când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto.

Dan Şucu: „Dacă ratăm cupele europene, Bergodi poate să-şi facă probleme legate de viitorul lui!”

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele.

Vreau să închid definitiv aceste discuţii, Cristiano Bergodi rămâne până în vară antrenorul Rapidului şi suntem ferm convinşi că până la final totul se va sfârşi cu un mare happy end pentru noi şi frumoasa familie a Rapidului.

Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi. Iar când spun că noi rămânem uniţi, mă refer la toată lumea, inclusiv la antrenorul nostru, Cristiano Bergodi”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și