Închide meniul

„Bă, fraiere!” Gigi Becali, derapaj la adresa lui Daniel Bîrligea după ce nu i-a mai răspuns la telefon: „Îşi bat joc de el”

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2024, 8:15

Reclamă
„Bă, fraiere! Gigi Becali, derapaj la adresa lui Daniel Bîrligea după ce nu i-a mai răspuns la telefon: „Îşi bat joc de el

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Daniel Bîrligea după ce nu i-a mai răspuns la telefon: "Îşi bat joc de el"

Gigi Becali şi Daniel Bîrligea / Colaj Profimedia

Gigi Becali a avut un derapaj la adresa lui Daniel Bîrligea după ce nu i-a mai răspuns la telefon. FCSB şi CFR Cluj au bătut palma pentru atacantul de 24 de ani, dar problemele pentru patronul campioanei României au apărut după ce impresarul lui Bîrligea a intrat pe fir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că impresarul jucătorului a cerut modificarea unor termeni, asta după ce patronul celor de la FCSB se înţelesese şi cu Bîrligea. Atacantul clujenilor nu i-a mai răspuns lui Becali la telefon.

„Bă, fraiere!” Gigi Becali, derapaj la adresa lui Daniel Bîrligea după ce nu i-a mai răspuns la telefon: „Îşi bat joc de el”

Gigi Becali a încercat ulterior să îl facă pe Daniel Bîrligea să înţeleagă că oferta de a veni la FCSB este mai bună, în perspectiva unui transfer în străinătate:

„Să înțeleagă el, că mie nu-mi răspunde. Să vadă cum viitorul lui poate să fie încurcat de un impresar. Vezi că joci în cupele europene aici, poți să pleci undeva la o echipă mare, nu pe 340.000 de mii în Portugalia, cum vrea impresarul să-l ducă.

Își bat joc de el. Vino la FCSB și după pleci pe două milioane salariu în vară, nu pe 340.000 în Portugalia, bă, fraiere!

Reclamă
Reclamă

El nu a mai răspuns pentru că i-a fost rușine. Pe el îl înțeleg, ce să vorbească el. El a zis că vine în două ore la București.

Dacă acceptă impresarul, mâine vine, dacă nu, asta e. Ei vor 3 ani și 5 milioane clauză, eu vreau 5 ani și 15 milioane clauză. Vor, atunci îl iau. Nu fac pe trei ani contract când iau cu 2 milioane. Sunt idiot? Adică dau 2 milioane, plus ce îți mai dau ție, ajung la aproape 3. Apoi de dau cu 5″, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid. Patronul FCSB-ului a dezvăluit ce a discutat cu Dan Şucu.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid. Patronul FCSB-ului a dezvăluit ce a discutat cu Dan Şucu. Patronul Rapidului i-a transmis că „are o stare proastă” să îl vadă pe Daniel Bîrligea la FCSB. Becali a spus şi ce ofertă i-a făcut Dan Şucu lui Neluţu Varga pentru Bîrligea.

Reclamă

„Nu mai facem în seara asta nimic, dar sper să vină mâine (n.r.: azi) băiatul aici. Eu așa simt, că vine. Actele cu CFR sunt semnate, cu băiatul m-am înțeles, nu putem să ne blocăm de un impresar. Și da, s-a băgat Șucu, așa am aflat, dar nu e nici el fraier să dea aproape trei milioane. Vedem mâine (n.r.: azi).

Hai să vă spun un lucru. Nu credeam că Şucu poate să facă aşa ceva. Credeam că e un om de onoare, îmi plăcea de el, un om de calitate. Înseamnă că au discutat înainte. Am vorbit eu cu Şucu.

(n.r: A oferit 1 milion înaintea dumneavoastră?) A oferit 1 milion jumate în trei tranşe. Eu deja m-am înţeles, am semnat contractul.

Eu nu ştiam nimic despre ei, am negociat cu Varga.

După aia Şucu, că îţi dau 1.800.000 în trei tranşe. I-a spus Varga: ‘Am vorbit cu Gigi şi a zis că dă 2 milioane toţi odată’.

Nu contează asta. Poţi să faci licitaţie. Alta e după ce am vândut marfa. Am vândut marfa.

„Am fost dezamăgit, aveam altă impresie despre Şucu”

(n.r: Ilie Dumitrescu: Dacă nu te-ai înţeles cu jucătorul nu e marfă vândută) Mie îmi plăcea de Rareş Pop, ăla, ce au luat ei. Am auzit că negociază, nu că au semnat, am zis ce fac, stau să intervin eu. Păi ce trebuia, să dau şi eu telefon, să negociez şi eu?

Aşa cred. Eu am altă mentalitate.

Ştia (n.r: Dan Şucu), i-a spus Varga. Mi-a spus mie (n.r: Dan Şucu), că el nu e parte în contract. ‘Domnul Becali, eu nu sunt parte în contractul vostru’.

E posibil să fi contactat Rapidul înainte CFR. Eu ştiu ce mi-a zis (n.r: Dan Şucu), că are o stare proastă. ‘Domnul Becali, trebuie să înţelegeţi că eu am o stare proastă că îl ia FCSB pe Bîrligea’. ‘Bine, Dane, atunci ne lăsăm toţi de fotbal să nu mai ai tu o stare proastă, să ai o stare bună’.

Ca oameni de afaceri, ne-am înţeles (n.r: Gigi Becali şi Neluţu Varga). Dacă vezi că doi oameni au făcut o afacere… Acum îţi spun ţie, nu o să îl ia. Nu se duce băiatul la Rapid, ce, e fraier? I-am zis, ‘la anul pe timpul ăsta ai 3 milioane salariu’. Nu ştiu dacă a crezut, vom vedea mâine (n.r.: astăzi).

Mâine dimineaţă o să răspundă (n.r: Bîrligea), o să vedeţi că e rezolvată treaba. Am fost dezamăgit, aveam altă impresie despre Şucu”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

17:32

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

17:17

„Maturitate şi hotărâre!” Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

17:13

VIDEOCum arăta Daniel Bîrligea, în urmă cu 10 ani! Imagini de senzație cu atacantul transferat de Gigi Becali la FCSB

17:00

VIDEOVictor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și