Închide meniul

Balthazar Pierret, înger şi demon în Botoşani – Dinamo. A marcat o „dublă”, dar a fost eliminat după o gafă de amator!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2022, 21:41

Balthazar Pierret, înger şi demon în Botoşani – Dinamo. A marcat o „dublă, dar a fost eliminat după o gafă de amator!

Balthazar Pierret a văzut cartonaş roşu în Botoşani - Dinamo

Balthazar Pierret, înger şi demon în Botoşani - Dinamo / Captură Telekomsport

Balthazar Pierret, înger şi demon în Botoşani – Dinamo, meci din etapa a 8-a a play-out-ului. Mijlocaşul francez de 21 de ani a fost eroul lui Dusan Uhrin, dar s-a făcut în prelungirile primei reprize şi a fost eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul adus de la Boulogne a deschis scorul în minutul 7 şi a reuşit primul său gol din Liga 1. A mai punctat o dată chiar înainte de pauză (min. 44), când a profitat de eroare făcută de Eduard Pap şi a înscris cu o lovitură de cap.

Balthazar Pierret, înger şi demon în Botoşani – Dinamo

Pierret s-a accidentat şi a fost trimis la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Jocul s-a reluat, dar fotbalistul „câinilor” a revenit pe teren fără a primi acordul arbitrului. Marius Croitoru a protestat vehement şi l-a avertizat pe „central”.

Marius Croitoru
Marius Croitoru a cerut să i se acorde cartonaş lui Balthazar Pierret

Andrei Moroiţă a întrerupt meciul şi i-a acordat lui Balthazar al doilea cartonaş galben şi, implicit, roşu. Francezul mai fusese avertizat în minutul 18. Chiar dacă jucătorii lui Dinamo s-au revoltat şi au cerut explicaţii, nu au mai putut întoarce decizia arbitrului.

Pierret a primit cartonaş galben pentru a treia etapă la rând. De altfel, are 8 avertismente primite în cele 15 meciuri jucate în tricoul lui Dinamo. Potrivit Transfermarkt, are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Reclamă

Pierret a salvat-o pe Dinamo în meciul cu UTA

Dinamo a smuls o remiză albă cu UTA, în luna februarie. Echipa lui Flavius Stoican a luptat eroic la Arad, în dublă-inferioritate numerică. „Câinii” s-au apărat disperați și au smuls un punct nesperat, cu ajutorul lui Pierret.

Dinamo a rămas în 10 oameni încă din minutul 41, când fundașul Marco Ehmann a văzut al doilea cartonaș galben, după o intervenție asupra lui Shlyakov. „Câinii” au sărit imediat la gâtul arbitrului Cătălin Popa.

Imediat după ce au rămas în inferioritate numerică, jucătorii lui Stoican au fost cât pe ce să facă și un penalty. Dangubic a căzut după un contact cu Buleică, dar Cătălin Popa nu a dictat lovitură de pedeapsă. În minutul 64, UTA a fost aproape de deschiderea scorului. Roger, după ce mingea i-a sărit noroc, a zguduit bara porții transversale.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo mai primit o lovitură în minutul 77, când a fost eliminat și Alexandru Răuță. Mijlocașul dinamovist a fost trimis la cabine, la fel ca Ehmann, pentru cumul de cartonașe. La fel ca la prima eliminare, același Shlyakov a fost cel faultat.

Cea mai mare ocazie a meciului a venit în prelungiri. În minutul 90+3, Balthazar Pierret a respins balonul din fața liniei porții după un carambol în careul dinamoviștilor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și