Închide meniul

Bănel Nicoliţă îi pune la zid pe jucătorii actuali ai FCSB-ului: „Nu vrei să-i arăţi lui Gigi Becali că ţii să joci?”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 13:02

Reclamă
Bănel Nicoliţă îi pune la zid pe jucătorii actuali ai FCSB-ului: „Nu vrei să-i arăţi lui Gigi Becali că ţii să joci?

Bănel Nicoliţă îi pune la zid pe jucătorii actuali ai FCSB-ului

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Bănel Nicoliţă îi pune la zid pe jucătorii actuali ai FCSB-ului după egalul cu Petrolul. FCSB a condus cu 2-0 în deplasarea de la Ploieşti, dar a fost egalată în repriza secundă. Gicu Grozav a marcat golul de 2-2, chiar la ultima fază, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă subliniază că jucătorii ar trebui să arate că îşi doresc să intre în teren, indiferent de cine ia deciziile la FCSB.

Bănel Nicoliţă îi pune la zid pe jucătorii actuali ai FCSB-ului

„Același lucru tot timpul. Joacă o repriză, apoi gata, cedează. A jucat foarte bine prima repriză, a condus cu 2-0, continuă să ataci, continuă să dai 3-0, 4-0, cât poți. Ai echipă, ai jucători de nivelul ăsta. Nu mă așteptam o secundă să egaleze în stilul cum a jucat Petrolul.

Orice suporter, chiar dacă nu ținea cu FCSB, nu credea vreodată că Petrolul va putea să egaleze. S-au retras iar, multe greșeli în apărare. Nu știu, e o problemă acolo. Nu contează cine ia deciziile.

În momentul când intri în teren tu nu vrei să-i arăți că ţii să joci? Robert (n.r. Niță), nu mai ai 15 ani, știi și tu lucrul ăsta”, a declarat Bănel Nicoliță pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 la FCSB, după egalul cu Petrolul: „Aşa e normal!”

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 de la FCSB, după egalul cu Petrolul. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat nemulţumit de evoluţia lui Ştefan Târnovanu, şi a declarat că Andrei Vlad ar putea apărea în echipa de start a vicecampioanei, de la meciul următor.

FCSB a condus-o cu 2-0 pe Petrolul, însă „lupii galbeni” au întors rezultatul. Gicu Grozav a marcat la ultima fază, din penalty.

Jair a marcat primul gol al Petrolului, din lovitură liberă. Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de faptul că Ştefan Târnovanu nu a parat execuţia mijlocaşului „lupilor”. În acest context, latifundiarul din Pipera a declarat că portarul ar putea trece pe bancă, în locul său urmând să evolueze Andrei Vlad.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Vlad a fost rezervă pe tot parcursul acestui sezon de Liga 1 la FCSB. Ultima dată, acesta a apărat în campionat pe 19 decembrie 2022, într-un meci cu Botoşani. La momentul respectiv, Târnovanu era accidentat.

Târnovanu se uita la minge”

„Stai să vedem, că poate intră Vlad de acum. Așa e normal. La primul gol, șutul nici nu e tare, e plasat. Târnovanu se uita la minge. O să văd ce zic și ceilalți. Doar acolo putea să o dea. A luat un gol pe care nu trebuia să îl ia”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că şi Ovidiu Popescu va reveni în primul 11 la FCSB. În ciuda faptului că Damjan Djokovic a deschis scorul cu Petrolul, patronul de la FCSB nu a fost impresionat de mijlocaşul croat, mărturisind că acesta va fi rezervă în următorul meci.

„Ce mă interesează pe mine că a pus mâna la ureche? E jucător, primește salariu și gata. Dacă era Ovidiu Popescu, mai era Djokovic? Normal c-o să revină Ovidiu Popescu în primul 11”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, reacţie furibundă după Petrolul – FCSB 2-2

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce Petrolul a remizat cu FCSB, scor 2-2. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de nemulţumit de prestaţiile lui George Ganea şi David Miculescu. Acesta a mai mărturisit că Joyskim Dawa ar fi trebuit să primească cartonaş roşu, după faultul comis asupra lui Sergiu Hanca.

„Meciul a fost numai în favoarea noastră. Au dat un gol dintr-o lovitură şi au mai dat un gol N-ai de ce să faci fault acolo. Ar putea să fie iar o etapă favorabilă. Îi bate Farul pe CFR, face egal şi Craiova.

Emoţii nu sunt. Când ai 3,4,5 puncte în faţă nu mai există emoţii. Emoţii ai când eşti în spate şi trebuie să recuperezi. Eu vă zic trăirile unui patron. Nu ştie nimeni să spună de ce te retragi. Când te retragi, nu mai ai fotbalişti în teren, să facă posesie. Nu mai aveam fotbalişti în teren.

Reclamă

L-am băgat pe Ganea, l-am băgat data trecută, şi acum. N-o să-l mai vedeţi. Nu a făcut nici faza defensivă, nici faza ofensivă.

Compagno are 2 metri… pierzi mingea. Normal, un atacant bun dădea gol. S-a dus bine după aia în tuşă. Pantea a luat-o razna săracul, ce cauţi să faci fault acolo. După aia vine Ngezana… ce cauţi tu să faci faultul ăla acolo?”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și