Închide meniul

Gigi Becali, reacţie furibundă după Petrolul – FCSB 2-2: „Pantea a luat-o razna! Nu o să-l mai vedeţi pe Ganea!”

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 23:24

Reclamă
Gigi Becali, reacţie furibundă după Petrolul – FCSB 2-2: „Pantea a luat-o razna! Nu o să-l mai vedeţi pe Ganea!

Gigi Becali, reacţie după ce Florinel Coman a răbufnit la finalul meciului cu FC U Craiova

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce Petrolul a remizat cu FCSB, scor 2-2. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de nemulţumit de prestaţiile lui George Ganea şi David Miculescu. Acesta a mai mărturisit că Joyskim Dawa ar fi trebuit să primească cartonaş roşu, după faultul comis asupra lui Sergiu Hanca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus-o pe Petrolul cu 2-0, însă „lupii galbeni” au întors rezultatul. Gicu Grozav a a egalat la ultima fază, din penalty.

Gigi Becali, reacţie furibundă după Petrolul – FCSB 2-2

Gigi Becali nu şi-a menajat jucătorii, după remiza cu Petrolul. Patronul de la FCSB i-a făcut praf pe Miculescu şi Ganea, mărturisind despre fundaşul stânga faptul că acesta nu va mai prinde prea multe minute la echipa sa, după ultimul meci jucat.

„Meciul a fost numai în favoarea noastră. Au dat un gol dintr-o lovitură şi au mai dat un gol N-ai de ce să faci fault acolo. Ar putea să fie iar o etapă favorabilă. Îi bate Farul pe CFR, face egal şi Craiova.

Emoţii nu sunt. Când ai 3,4,5 puncte în faţă nu mai există emoţii. Emoţii ai când eşti în spate şi trebuie să recuperezi. Eu vă zic trăirile unui patron. Nu ştie nimeni să spună de ce te retragi. Când te retragi, nu mai ai fotbalişti în teren, să facă posesie. Nu mai aveam fotbalişti în teren.

Reclamă

Pe Dawa de aia l-am schimbat. Dacă eram arbitru, îi dădeam al doilea galben dacă spunea ceva, să fac dreptatea. Era Miculescu, a dat bara aia, în rest nu a mai atins mingea. Fotbalul e joc de bărbaţi. Dacă nu ai bărbăţie, mai greu să ajungi fotbalist.

L-am băgat pe Ganea, l-am băgat data trecută, şi acum. N-o să-l mai vedeţi. Nu a făcut nici faza defensivă, nici faza ofensivă.

Târnovanu, dacă tu stai şi te uiţi la o minge, care nici nu era tare. O să vorbesc şi eu cu ăştia. Nu mi-a plăcut, a luat un gol pe care nu trebuia să-l ia.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno are 2 metri… pierzi mingea. Normal, un atacant bun dădea gol. S-a dus bine după aia în tuşă. Pantea a luat-o razna săracul, ce cauţi să faci fault acolo. După aia vine Ngezana… ce cauţi tu să faci faultul ăla acolo?”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Petrolul – FCSB 2-2! Meci dramatic la Ploieşti

FCSB, liderul campionatului, a încheiat la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea Petrolul, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1. Petrolul a fost condusă cu 2-0 şi a egalat, cu şansă, la ultima fază a meciului, din penalty.

La Ploieşti, bucureştenii au deschis scorul repede, în minutul 2, când Djokovic a profitat de eroarea lui Jair şi l-a învins pe Zima cu un şut din careu. Sergiu Hanca a fost accidentat de Dawa şi a fost înlocuit, în minutul 31. Şi camerunezul a fost înlocuit, după câteva minute, probabil din teama de a nu primi un al doilea cartonaş galben.

FCSB şi-a majorat avantajul în minutul 49, prin Alexandru Băluţă, iar gazdele au reuşit să reducă din diferenţă prin lovitura liberă a lui Jair, din minutul 70. Târnovanu a scos de lângă bară la şutul lui Grozav, din minutul 72. Pe final, ploieştenii au căutat golul egalizator, pe care l-au marcat din penalti, în minutul 90+7, prin Grozav, cu mare noroc.

FCSB rămâne lider în clasament, cu 31 de puncte. Petrolul este pe locul 6, cu 20 de puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și