Închide meniul

Bănel Nicoliță îl „ia tare” pe Octavian Popescu, după prestația din FCSB – CFR Cluj 0-1: „Trebuie să fii pasator, tată! Prea mult freca mingea!”

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 15:42

Reclamă
Bănel Nicoliță îl ia tare” pe Octavian Popescu, după prestația din FCSB – CFR Cluj 0-1: Trebuie să fii pasator, tată! Prea mult freca mingea!”

Adi Popa nu-i dă nicio şansă lui Octavian Popescu în Premierl League

Octavian Popescu, în timpul unui meci/hepta

Bănel Nicoliță îl „ia tare” pe Octavian Popescu! Fostul fotbalist s-a declarat nemulțumit de prestația tânărului jucător, de la FCSB – CFR Cluj 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei FCSB – CFR Cluj a fost marcat de Rangelo Janga, în minutul 69.

Bănel Nicoliță îl „ia tare” pe Octavian Popescu, după prestația din FCSB – CFR Cluj 0-1

Bănel Nicoliță susține că este dezamăgit de atitudinea pe care Octavian Popescu a arătat-o la meciul cu CFR Cluj. Acesta consideră că tânăra extremă de la FCSB ar trebui să se implice mai mult în jocul de construcție.

„Ce am văzut eu aseară, n-a mai avut ambiția de la meciul cu Rapid. Răutatea! Îl vedeam și în alunecări cu Rapidul din minutul 1 până în minutul 90.

Acuma… taca-taca! Mai ales în prima repriză. A șutat la poartă prin minutul 60.

Reclamă

Nu a fost în formă, nu mi-a plăcut. Nu a fost jucătorul ăla care să facă diferența. Ca număr zece trebuie să fii pasator, tată!

Să dai pasă în față. Prea mult o lua, o freca, dribla și apoi pierdea mingea la 30 de metri de poartă.

Decarul trebuie să facă tot timpul diferența! Aici se vede valoarea ta, când joci împotriva campioanei! Cu jucători puternici pe care să îi depășești.

Reclamă 4 / 0/3

E vorba de mentalul lui și cum se motivează. Închideau imediat! Și la gol au stat foarte prost”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Octavian Popescu, cifre slabe în acest sezon

În acest sezon, Octavian Popescu a reușit să marcheze doar două goluri, însă compensează la capitolul „pase decisive”, cu cinci astfel de reușite.

„Mi-am propus să marchez dublu faţă de anul trecut, iar acum îmi doresc să marchez dublu faţă de sezonul ăsta. Eu nu mă gândesc la plecare. Îmi doresc mai mult să iau titlul cu FCSB decât să plec”, spunea Octavian Popescu, la finalul partidei FCSB – Rapid, 3-1, meci în care a marcat primul gol al actualului sezon.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și