Închide meniul

Bănel Nicoliță îl imploră pe Gigi Becali să transfere urgent un jucător la FCSB: „Daca eram patron, aș fi dat banii!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2022, 22:53

Bănel Nicoliță îl imploră pe Gigi Becali să transfere urgent un jucător la FCSB: „Daca eram patron, aș fi dat banii!

Bănel Nicoliţă

Hepta

  • Bănel Nicoliță îl imploră pe Gigi Becali să transfere urgent un jucător la FCSB
  • Ce a spus Bănel

Bănel Nicoliță l-a sfătuit pe Gigi Becali să-l transfere pe Juan Bauza la FCSB. Fostul jucător al roș-albaștrilor e fanul „perlei” lui FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță l-a comparat pe Juan Bauza cu Lucian Sânmărtean și e convins că fotbalistul argentinian și-ar merita toți banii.

Bănel Nicoliță l-a sfătuit pe Gigi Becali să-l transfere pe Juan Bauza la FCSB

Bauza este foarte bun. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern. Îl văd la FCSB, clar. Are o uşurinţă în joc, e foarte tehnic, un pasator bun, driblează uşor. Să-ţi dribleze doi-trei jucători, în campionatul din România de azi, fotbalist ca el nu mai găseşti.

Reclamă

A mai fost Sânmărtean. Eu, dacă eram acum patron la FCSB, l-aş fi luat instant, aş fi dat banii. Gigi este singurul care poate să plătească aceste sume mari”, a apus Bănel Nicoliță, conform fanatik.ro.

Juan Bauza a adunat 11 partide pentru FC U Craiova 1948 în actuala stagiune de Liga 1, reușind să-și treacă în cont trei assist-uri.

Reclamă

Argentinianul este cotat la 450.000 de euro, conform transfermarkt.com. A ajuns la FC U Craiova 1948 de la Csikszereda, în 2021, pentru 150.000 de euro.

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB. Mijlocaşul sud-american are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, dar finanţatorul roş-albaştrilor s-a lăudat că-l va cumpăra cu un milion de euro.

”Bauza nu va pleca niciodată la FCSB. E un jucător pe care îl doresc echipe din afară care pot plăti bani mai mulți decât FCSB. Bauza nu pleacă mai devreme de vara anului viitor, să închidem discuția. Domnul Becali nu are în lot acum un fotbalist de valoarea lui Bauza.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit întrebări de la cluburi serioase pentru Bauza, din țările arabe, sper să vină și din Europa. Eu am avut o discuție cu el și i-am spus că dacă vine ofertă bună îi dăm drumul vara viitoare. Domnul Becali mi-ar da și două milioane, dar nu mă interesează pe mine.

Nu mi-a transmis, dar sunt convins că așa e. El, când a spus de un milion, a spus ca să vadă cum reacționez eu. El nu se va transfera la FCSB pentru că are cota mult mai mare. El, dacă e sănătos, va fi un transfer foarte important pentru fotbalul românesc”, a spus Mititelu, citat de digisport.ro.

Juan Bauza, întrebat despre un eventual transfer la FCSB

În septembrie, mijlocașul argentinian al oltenilor, în vârstă de 26 de ani, a fost întrebat dacă în viitor ar accepta o ofertă din partea FCSB-ului.

„Mă simt bine la FCU. (N.r. – Ce spui despre clauza de 8 milioane de euro?) E cam mare. (N.r. – Ai accepta o ofertă din țară sau din străinătate?) Dacă ar fi bună pentru mine și pentru club, de ce nu? (N.r. – Chiar și FCSB?) FCSB sau oricare altă echipă”, a spus Juan Bauza, după FC Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”