Închide meniul

Bănel Nicoliță l-a contrazis pe Gigi Becali: „Îi ține de 3 luni de zile în spate! Dacă nici el nu e fotbalist…”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 decembrie 2022, 13:45

Bănel Nicoliță l-a contrazis pe Gigi Becali: „Îi ține de 3 luni de zile în spate! Dacă nici el nu e fotbalist…

Bănel Nicoliţă, în stare de şoc înainte de România - Kosovo

Bănel Nicoliță, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Bănel Nicoliță l-a contrazis pe Gigi Becali. După meciul cu FC Botoșani, patronul FCSB a declarat că „Andrei Cordea și Andrea Compagno au o mare problemă”. Becali i-a avertizat pe cei doi jucători că au concurență serioasă pentru postul de titular la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță nu este de acord cu fostul său patron și susține că atât Cordea, cât și Compagno, reprezintă piese de bază la FCSB.

Bănel Nicoliță l-a contrazis pe Gigi Becali: „Îi ține de 3 luni de zile în spate!”

„Cordea și Compagno au o mare problemă. Ei au concurenți. În Omrani am văzut deja un alt jucător. A jucat foarte repede, e cel pe care l-am dorit tot timpul. Și Cordea are o mare problemă. Miculescu a intrat și s-a văzut”, a spus Gigi Becali, după FC Botoșani – FCSB 2-3, pentru sport.ro.

Bănel Nicoliță nu este de acord cu Gigi Becali. Fostul mijlocaș spune că Andrei Cordea și Andrea Compagno sunt „motoarele echipei”, la ora actuală.

„Cordea îi ține de 3 luni de zile în spate. Și Octavian Popescu, acum, de când și-a revenit. Ultimele trei meciuri. S-a cunoscut în meciurile cu Rapid, cu Craiova în care au făcut meciuri foarte bune. Dacă nici Cordea nu mai e fotbalist. Compagno la fiecare meci marchează.

Reclamă

Fără Cordea și Compagno nu văd echipa. Ei sunt baza. Sunt motoarele echipei. Cordea a fost cel mai bun. Sincer, îți spun. Cred că toți sunt de acord cu ce spun eu. Jucătorul care a fost determinant la echipă. Toate rezultatele pozitive care au venit au fost datorită lui”, a spus Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Primii doi jucători care pleacă de la FCSB!

Primii doi jucători care pleacă de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali, după victoria pe care roș-albaștrii au obţinut-o în deplasarea de Botoşani, scor 3-2.

Gigi Becali a spus că Dulca şi Radu Boboc vor pleca în această iarnă de la vicecampioana României. Patronul roş-albaştrilor vrea să îi dea la Farul, însă nu ştie dacă Gică Hagi va accepta să îi primească înapoi.

Reclamă 4 / 0/3

„Dulca, du-te înapoi! Boboc, du-te înapoi! Bine, dacă vrea Gică (n.r. Hagi) să-l ia!”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

În plus, Gigi Becali a făcut un anunţ și despre problema lui Florinel Coman. „Mbappe de România” a pierdut banderola de căpitan, dar şi prima echipă la FCSB, şi a ajuns rezervă de lux.

Becali spune că principalul vinovat pentru situaţie este chiar jucătorul, însă a precizat că nu şi-a pierdut definitiv încrederea în el.

Totuşi, Gigi Becali nu este dispus să renunţe uşor la Florinel Coman, care e dorit de Mutu la Rapid.

Chiar am vorbit și cu MM aseară despre el. Mă doare inima, nu eu am creat asta. Am avut încredere în el, m-a costat 3 milioane de euro. Doar că el a intrat în situatia asta și el e principalul vinovat. Nu știu ce are, dar are ceva. Nu se poate ca un jucător cu talentul lui să ajungă așa. E vina lui, eu n-am ce face. Eu vreau să câștig campionatul, nu stau să mai verific jucători. A fost șansa lui când Octavian Popescu era în scădere de formă.

Orice jucător e de vânzare, dar ce bani pot să cer eu acum pe el? E un fel de mașină pe care eu am luat-o să o bag la F1 și apoi să o dau pe trei ori mai mult. Dacă e să vorbim de Coman, dacă îmi scot banii, îl dau, dacă nu, îl țin până îmi scot banii. În Coman încă mai am încredere, de-aia nu-l dau așa ușor„, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Bănel Nicoliță l-a contrazis pe Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și