Închide meniul

Primii doi jucători care pleacă de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 decembrie 2022, 12:03

Primii doi jucători care pleacă de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat cine sunt primii doi jucători care vor pleca de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Primii doi jucători care pleacă de la FCSB
  • Anunţul făcut de Gigi Becali

Primii doi jucători care pleacă de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali, după victoria pe care FCSB a obţinut-o în deplasarea de Botoşani, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că Dulca şi Radu Boboc vor pleca în această iarnă de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor vrea să îi dea la Hagi, însă nu ştie dacă „Regele” va accepta să îi primească înapoi.

Primii doi jucători care pleacă de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

„Dulca, du-te înapoi! Boboc, du-te înapoi! Bine, dacă vrea Gică (n.r. Hagi) să-l ia!”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă

Culisele transferului lui Marco Dulca la FCSB. De ce a refuzat-o pe Hoffenheim pentru a semna cu Gigi Becali

Cristi Dulca a dezvăluit că fiul său era aproape transferat de către Hoffenheim, formaţie ce evoluează în prima ligă din Germania. Înainte ca mutarea să se oficializeze, fostul internaţional a fost sunat de către Gigi Becali, pentru a-l oferta pe Marco Dulca.

Mijlocaşul care a evoluat ultima dată pentru Chindia Târgovişte urma să fie împrumutat în liga secundă din Portugalia. Acest fapt l-a nemulţumit pe tatăl său, şi astfel s-a ajuns la varianta FCSB.

Reclamă

„A fost o zi lungă. Pașii i-a povestit nea Gigi, dar vă spun și eu că Marco a fost monitorizat de Hoffenheim, a avut ofertă de la ei, ne-am înțeles, urma să facă vizita medicală, dar s-au schimbat cumva datele contractului și nu a mai mers.

Da, în Liga 2 din Portugalia urma să fie împrumutat. Știam cumva, dar nu prea mi-a convenit mie. Erau și sume și anumite bonusuri în contract, dar apoi s-au schimbat lucuruile și nu mi-a plăcut asta și am zis că nu e ok, ne-am sucit.

Chiar în momentul când Marco pleca, m-a sunat nea Gigi si mi-a făcut oferta. Eu i-am spus clauzele, i-am spus ce poate câștiga Marco acolo, el mi-a spus că poate să meargă copilul să joace acolo și, dacă nu se va rezolva, să vină la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a plăcut asta, a fost deschis, l-a dorit văzându-l în meciurile din campionat. În mare parte, da, e contractul cam ca și cel din Germania”, a declarat Cristi Dulca, în momentul în care fiul său a semnat cu FCSB, la digisport.ro.

Gigi Becali, uluit de o ofertă pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali, uluit de o ofertă pentru un jucător de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că a primit o ofertă de 500 de mii de euro pentru Ianis Stoica şi a făcut o afirmaţie halucinantă.

„Ianis Stoica e la echipa la doua. Pentru el am primit o ofertă de 550.000 de euro. Au zis că dau banii in 3 rate. «Bă, sunteți nebuni? E un gunoi să îl las să plece În rate? Ce sunt mă, găinar? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar». 

Vorbim de 550.000 de euro în rate. Ianis e acum la echipa a doua. Sunt 8 jucători la echipa a doua, vor juca în cupă. Nu vor juca titularii. Îi vom da ocazia lui Iftime să câștige și el, să bea o șampanie„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat