Închide meniul

Bănel Nicoliță, opinie fermă după Sepsi – FCSB 1-2: „Cu siguranță nu a făcut antrenorul schimbările!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 20:33

Reclamă
Bănel Nicoliță, opinie fermă după Sepsi – FCSB 1-2: Cu siguranță nu a făcut antrenorul schimbările!”

Ce s-a ales de femeia pe care Bănel Nicoliţă a iubit-o enorm

Bănel Nicoliță / captură YouTube

Bănel Nicoliță a avut o opinie fermă după Sepsi – FCSB 1-2, partidă care a contat pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. În prezent, clasamentul primului eșalon este condus de Farul Constanța, cu 36 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță este ferm convins de faptul că nu Elias Charalambous, noul antrenor al FCSB-ului, este cel care a dictat schimbările de la pauza meciului cu Sepsi. După primele 45 de minute, FCSB i-a trimis în teren pe Ovidiu Popescu și David Miculescu, în locul lui Andrei Cordea, respectiv Malcom Edjouma.

Pentru FCSB, au marcat Andrea Compagno și Florinel Coman, în timp ce reușita celor de la Sepsi a fost, de fapt, autogolul lui Risto Radunovic.

Bănel Nicoliță, opinie fermă după Sepsi – FCSB 1-2

Fostul fotbalist al FCSB-ului mai spune că formația patronată de Gigi Becali a meritat victoria de la Sfântu Gheorghe.

„Cu siguranță nu a făcut antrenorul schimbările, e clar. Nu avea timpul necesar să îi cunoască pe jucători, în trei-patru zile de când a venit. E clar că cineva de acolo, poate și Pintilii, i-a spus să facă schimbările. Și lui Pintilii cine i-a zis? Strizu…

Reclamă

Până la urmă e o victorie muncită, cu o echipă să spunem nu foarte bună, dar care în primele 20 de minute le-a pus probleme. Mi s-a părut un antrenor ok. A fost antrenorul de care FCSB avea nevoie, clar… O spun așa, cu zâmbetul pe buze. Până la urmă, avem și noi antrenor și am câștigat”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Gigi Becali a anunțat că Valentin Crețu nu va mai juca la FCSB

După meciul cu Sepsi, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat faptul că Valentin Crețu va fi scos din echipa roș-albaștrilor.

„Eroul de la Sevilla” nu este de acord cu decizia lui Gigi Becali, însă atrage atenția la faptul că Joyskim Dawa este singurul jucător, de la FCSB, care are postul de titular asigurat, indiferent de cât de bune sunt evoluțiile sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e o surpriză (n.r. că Valentin Crețu a fost scos din echipă). Așa a pățit și Vlad, și alți jucător, la FCSB. Vlad a făcut niște gafe și după a apărat foarte bine, când n-a mai prins echipa.

Din păcate, asta este situația, ai greșit… Singurul care mai scapă din orice este Dawa. El, chiar dacă greșește, joacă. E singurul jucător de la FCSB care joacă titular, indiferent de ce evoluții are în teren. În rest, oricare se poate aștepta, dacă face un meci prost, să nu mai prindă echipa”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Ce a spus Gigi Becali, despre Valentin Crețu

„Ne trebuie fundași. Vali Crețu nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată. Ce prostii a făcut aseară, ce emoții mi-a dat, mi-a ajuns!

Poate un fundaș și un coordonator mai avem nevoie. Șut nu a fost în apele lui și a mers echipa. Nu am avut dirijor. Pentru mine, Șut e dirijor.

Sunt foarte mulțumit de antrenor, de rezultat, dar nu de joc. Așa nu luăm campionatul. O echipă bună trebuie să aibă mingea. O echipă care vrea campionatul nu trage de timp când conduce, mă refer la ultimul sfert de oră. Nu se poate așa, o să le zic. Avem valoare, iar Sepsi echipa de pe ultimul loc. Mingea trebuie să fie la mine. Vreau posesie.

Am pierdut cu CSU două puncte, nu am zis nimic, pentru că am avut posesia. Aseară am dat goluri datorită valorii individuale. O echipă care vrea camopionatul nu riscă, trebuie să câștige cu siguranță”a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte obținute.

Reclamă

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și