Închide meniul

Bănel Nicoliță, promisiune savuroasă pentru petrecerea de titlu a FCSB-ului. Schimbarea de look cu care își va amuza fanii

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2024, 10:37

Reclamă
Bănel Nicoliță, promisiune savuroasă pentru petrecerea de titlu a FCSB-ului. Schimbarea de look cu care își va amuza fanii

Bănel Nicoliță, promisiune savuroasă pentru petrecerea de titlu a FCSB-ului

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Bănel Nicoliță a făcut o promisiune savuroasă pentru petrecerea de titlu a FCSB-ului. În cazul în care echipa lui Gigi Becali va deveni campioana Românie, pentru prima dată după 9 ani, fostul jucător este gata să sărbătorească într-un mod fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două titluri, o Cupă a României și o Supercupă câștigate în tricoul roș-albastru, Bănel a anunțat că și-a făcut deja planul. Dacă jucătorii lui Elias Charalambous vor termina pe primul loc, el va avea o schimbare de look.

Bănel Nicoliță, promisiune savuroasă pentru petrecerea de titlu a FCSB-ului

Nicoliță se va vopsi în roș-albastru și va face „baie de mulțime”, printre suporterii FCSB-ului. Le va avea alături de el și pe cele două fetițe ale lui.

Îmi voi lua fetele și voi merge alături de suporteri. Rămâne așa frezura asta frumoasă, mă fac roș-albastru pe laterale, 100%”, a declarat Bănel Nicoliță la fanatik.ro.

FCSB este favorită la ridicarea trofeului Ligii 1. Are cu 8 puncte mai mult decât rivalele CFR Cluj și Rapid, dar și un meci în minus. Roș-albaștrii au derby cu campioana en-titre Farul, luni, de la ora 20:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit

Hagi anunţă că nu îşi doreşte niciun cadou în ziua în care va împlini 59 de ani. Vrea ca jucătorii săi să se dăruiască total pentru a obţine victoria împotriva liderului Ligii 1. Sezonul trecut, constănţenii i-au „suflat” titlul roş-albaştrilor după o revenire de senzaţie la Ovidiu. Farul a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2.

Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

(Reporter: Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

Hagi a izbucnit nervos în momentul în care a fost întrebat despre Darius Olaru, care este suspendat şi nu va putea juca împotriva Farului.

(Reporter: Cât de mult va conta absenţa lui Olaru, căpitanul FCSB-ului?) Credeam că mă întrebi şi pe mine de jucătorii care îmi lipsesc. Scuză-mă, şi nouă ne lipsesc jucători. E acelaşi lucru. Şi nouă ne lipseşte cel mai bun mijlocaş care a fost anul trecut şi voi nu pomeniţi. Ok, dacă voi credeţi că Băluţă se înlocuieşte uşor, Artean se înlocuieşte uşor, Nedelcu care nu e titular… 3 jucători care au fost baza anul trecut şi ei nu joacă la mijloc. Scuzaţi-mă. Anul trecut am ieşit campioni… şi mie îmi lipsesc jucători, dar eu nu zic nimic.

Ce mă interesează pe mine cine lipseşte (n.r. la FCSB)? Mai ales când vorbim de aceste cluburi la care nu e unul, e celălalt, pentru că au un lot foarte bun. Lipseşte Olaru, l-au luat pe Baba Alhassan, care e jucător de Divizia A, care a demonstrat, e jucător foarte bun. O echipă nu stă într-un jucător, eu aşa cred!„, a răbufnit Hagi.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE TEXTSpania – Germania 0-0. Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024!

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

19:23

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Marea Britanie! Antrenamentele sunt ACUM, live în AntenaPLAY

19:19

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România”

19:05

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii, live în AntenaPLAY

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și