Închide meniul

„Nu îmi plac cadourile!” Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit. Întrebarea care l-a scos din minţi la conferinţă

Reclamă

Publicat: 3 februarie 2024, 16:45

„Nu îmi plac cadourile! Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit. Întrebarea care l-a scos din minţi la conferinţă

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AS.ro

Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit la conferinţa de presă. „Regele” şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre problemele de lot pe care le are Elias Charalambous. A ţinut să amintească ce jucători îi lipsesc lui pentru derby-ul care va fi luni, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi anunţă că nu îşi doreşte niciun cadou în ziua în care va împlini 59 de ani. Vrea ca jucătorii săi să se dăruiască total pentru a obţine victoria împotriva liderului Ligii 1. Sezonul trecut, constănţenii i-au „suflat” titlul roş-albaştrilor după o revenire de senzaţie la Ovidiu. Farul a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2.

Gică Hagi se luptă cu FCSB de ziua lui şi a răbufnit

Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

(Reporter: Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Hagi a izbucnit nervos în momentul în care a fost întrebat despre Darius Olaru, care este suspendat şi nu va putea juca împotriva Farului.

Reclamă

(Reporter: Cât de mult va conta absenţa lui Olaru, căpitanul FCSB-ului?) Credeam că mă întrebi şi pe mine de jucătorii care îmi lipsesc. Scuză-mă, şi nouă ne lipsesc jucători. E acelaşi lucru. Şi nouă ne lipseşte cel mai bun mijlocaş care a fost anul trecut şi voi nu pomeniţi. Ok, dacă voi credeţi că Băluţă se înlocuieşte uşor, Artean se înlocuieşte uşor, Nedelcu care nu e titular… 3 jucători care au fost baza anul trecut şi ei nu joacă la mijloc. Scuzaţi-mă. Anul trecut am ieşit campioni… şi mie îmi lipsesc jucători, dar eu nu zic nimic.

Ce mă interesează pe mine cine lipseşte (n.r. la FCSB)? Mai ales când vorbim de aceste cluburi la care nu e unul, e celălalt, pentru că au un lot foarte bun. Lipseşte Olaru, l-au luat pe Baba Alhassan, care e jucător de Divizia A, care a demonstrat, e jucător foarte bun. O echipă nu stă într-un jucător, eu aşa cred!„, a răbufnit Hagi.

FCSB are 50 de puncte după 23 de etape. Farul are 36 de puncte şi este pe locul 4 în Liga 1. Un singur gol au primit jucătorii lui Hagi în ultimele 4 etape.

Reclamă 4 / 0/3

El este arbitrul delegat la FCSB – Farul

El este arbitrul delegat la FCSB – Farul. Oficialii Comisiei Centrale a Arbitrilor au făcut o delegare surprinzătoare pentru duelul dintre vicecampioana României și actuala campioană.

Horațiu Feșnic va conduce brigada de arbitri care vor oficializa partida dintre FCSB și Farul Constanța. Acesta a arbitrat și duelul dintre Rapid și FCU Craiova, încheiat cu scorul de 4-3.

A arbitrat-o ultima dată pe FCSB în luna aprilie a anului 2023, în cadrul unui duel din Giulești, cu Rapid. La momentul respectiv, acesta a provocat un adevărat scandal, din cauza deciziilor luate din timpul meciului.

Atunci, acesta a provocat o reacție dură din partea lui Gigi Becali, care anunța faptul că se va retrage din fotbal, din cauză că este victima arbitrajului.

Din cauza lui Feşnic am făcut 16 tensiune. I-am dat şi lui mesaj, că i-am luat telefonul (n.r. – numărul de telefon). Dimineaţă la 7 cu el în cap, că mă sculam cu rugăciunea eu. De unde? M-am sculat cu Feşnic în cap.

I-am dat mesaj şi lui Feşnic (n.r. – dă de înţeles că nu i-a răspuns, dar îşi imaginează discuţia) <<Nea Gigi, iartă-mă, am greşit>>. Ştii ce îi spunem? <<Bine, tată, ţi-ai cerut iertare, înseamnă că chiar ai greşit>>. Cum să primeşti atâtea mesaje şi (n.r. – să nu răspunzi)… Nimic! Bă, după ce distrugi oameni, iartă-mă să nu zici? Şi gata ai scăpat, de mine ai scăpat! Iartă-mă şi gata, mă, Feşnic ai scăpat, că ţi-ai cerut iertare.

Nici măcar asta! Nimic. Îţi dai seama? Va pierde de 30 de ori mai mult faţă de ce a făcut (n.r. – la Rapid – FCSB). Nu pot spune că e corupţie sau bani, că nu ştiu ce e, dar va avea de pierdut de 30 de ori mai mult”, spunea Gigi Becali, după meciul respectiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și