Închide meniul

Bănel Nicoliţă, reacţie categorică după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „O situaţie penibilă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 9:59

Bănel Nicoliţă, reacţie categorică după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „O situaţie penibilă!

Bănel Nicoliță, promisiune savuroasă pentru petrecerea de titlu a FCSB-ului

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Bănel Nicoliţă a avut o reacţie categorică, după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea. Fostul jucător susţine că tot acest război cu CSA Steaua se poartă din ambiţie, mărturisind că situaţia este una penibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a primit dreptul de a închiria arena din Ghencea, în vederea disputării derby-ului cu Dinamo. Astfel, meciul se va juca pe stadionul Arcul de Triumf, sâmbătă, de la ora 21.30.

Bănel Nicoliţă, reacţie categorică după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea

Bănel Nicoliţă susţine că stadionul Ghencea este casa celor de la FCSB, echipă pe care el o consideră adevărata Steaua.

Fostul jucător susţine că este dureros că FCSB nu a primit dreptul de a juca pe stadionul „militarilor”, deşi Gigi Becali s-a arătat dispus să plătească oricât.

„O situație penibilă, totul se face doar din ambiție, din dușmănie, din ură. Până la urmă, domnul Gigi o să reușească să ajungă să joace pe Ghencea pentru că acolo e casa noastră.

Reclamă

Nu poți să îmi iei mie trofeele și să îmi spui că am jucat la FCSB când pe pieptul meu scria Steaua! Când acei oameni, 25.000 de oameni cu Galatasaray strigau: ‘Bănel Nicoliță’, când am dat gol și am calificat-o în Champions League.

E dureros să vezi un om care vine și îți pune un milion de euro pe masă, te lasă să pui toate condițiile, nu există! Terenul ăla e făcut pentru fotbal, nu pentru altceva. E făcut din bani publici. Ce înseamnă? Că poate să vină oricine care își dorește să închirieze un teren. Eu pot de la mine, de la Făurei, dacă am milioane și nu am ce să fac cu ei, sau școala mea de fotbal, pot să mă duc să joc acolo. Tu poți să pui o taxă și eu o plătesc.

Adică toate echipele au voie, numai Steaua…FCSB nu are voie, care a reprezentat România?”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan a anunţat singura condiţie prin care FCSB va putea juca pe Ghencea

Florin Talpan a anunţat singura condiţie prin care FCSB va putea juca pe stadionul Ghencea. Juristul clubului armatei vrea ca Gigi Becali să recunoască public că FCSB nu reprezintă Steaua. În acest caz, Talpan susţine că latifundiarul din Pipera ar avea cale liberă spre Ghencea, urmând să aibă contract de închiriere la fel ca FRF.

Florin Talpan susţine că nu are emoţii, înaintea controlului trimis de Guvern la CSA Steaua. Acesta a avut noi mesaje acide la adresa lui Gigi Becali, pe care îl consideră de rea credinţă.

„Nu avem emoții. De ce să avem? Noi ne-am făcut treaba. Ce lege nu am respectat? A trebuit să ne luăm niște măsuri pentru că domnul Gigi Becali, în perioada negocierilor, spunea că este Steaua. Domnul Gigi Becali nu e persoană oarecare, ci patronul echipei. Orice alt club din România care vrea să închirieze Stadionul Steaua, fiți convins că nu vor fi atâtea probleme. Noi a trebuit să luăm niște măsuri.

Din punctul meu de vedere, atât timp cât FCSB manifestă această rea credință și ia în derâdere totul, nu cred că este bine să vină să joace aici. Există acea datorie, există dosare pe rol. Dacă cineva zice că eu greșesc, să vină să joace, dar eu zic din punctul meu de vedere, pentru că am umblat în instanță numai cu FCSB-ul. De ce nu zic că ei sunt FCSB și noi Steaua? Iar mâine pot veni și ar avea același contract ca FRF”, a declarat Florin Talpan, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și