Închide meniul

Basarab Panduru a analizat debutul lui Siyabonga Ngezana la FCSB: „Are Gigi grijă de el”

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 14:08

Reclamă
Basarab Panduru a analizat debutul lui Siyabonga Ngezana la FCSB: „Are Gigi grijă de el

Siyanbonga Ngezana ar putea rata primul meci la FCSB

Siyabonga Ngezana, în FCSB - PAOK / Captură Antena Sport

Basarab Panduru a analizat debutul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Fundaşul sud-african a evoluat pentru prima oară pentru echipa lui Elias Charalambous în amicalul cu PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngezana a fost introdus în minutul 60 al amicalului din Olanda şi a gafat câteva minute mai târziu la golul formaţiei din Grecia. Partida dintre FCSB şi PAOK Salonic s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Basarab Panduru a analizat debutul lui Siyabonga Ngezana la FCSB: „Are Gigi grijă de el”

Basarab Panduru a vorbit despre faza golului înscris de cei de la PAOK, atunci când sud-africanul a alunecat înainte ca echipa antrenată de Răzvan Lucescu să marcheze:

„Asta e acum. Nu e nicio problemă. I-am văzut pe cei din Africa de Sud care ziceau «Domnule, să aveţi grijă de Ngezana». Nu vă faceţi nicio problemă. Are Gigi grijă de el. Nu e nicio problemă. Câteva etape, ca să vedem ce se întâmplă şi după aia…

Nu ai cum cazi în fund. Vine de pe drum, două zile poate l-au rupt cu antrenamentele… Am văzut că ridica gantera aia şi era mai mare decât el. Adică te pot lăsa picioarele. Aici pot crede, dar felul în care…

Reclamă

Da, a alunecat. Nu aş comenta greșeala asta, că nu ştiu ce a făcut. Dar te pot lăsa picioarele după pregătirea pe care am văzut-o”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Ce a spus Elias Charalambous despre debutul de coşmar al lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Charalambous i-a transmis un mesaj de susţinere jucătorului care a venit cu întârziere în cantonamentul din Olanda, din cauza problemelor cu viza.

„(Reporter: Ngezana a căzut înainte ca PAOK să marcheze. Ce părere aveţi despre el?) Ngezana este un jucător care abia a venit, a fost primul lui meci. Nu contează, li se întâmplă tuturor jucătorilor… este parte din joc, înţelegeţi? Dar este un băiat care îşi doreşte să înveţe, este fericit că este alături de noi. Şi noi ne bucurăm că îl avem în echipă. Cu siguranţă, consider că va creşte în joc în fiecare zi în care va fi alături de echipă„, a declarat Elias Charalambous după FCSB – PAOK 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a vorbit şi despre ceilalţi doi jucători care au fost transferaţi în această vară. S-a declarat mulţumit de Damjan Djokovic şi Alexandru Băluţă.

„Sunt doi jucători care sunt foarte cunoscuţi în România, amândoi au mai jucat în Liga 1. Voi îl ştiţi la fel de bine ca mine, pentru că mă uitam la meciurile din campionatul României. Sunt doi jucători care ne vor ajuta mult pentru a ne îndeplini obiectivul„, a spus Charalambous.

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în această vară de la Kaizer Chiefs, echipă care a primit 600.000 de euro de la vicecampioana României pentru fundaşul de 25 de ani.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua Vezi toate știrile
Citește și