Închide meniul

Basarab Panduru a anunțat următoarea destinație a lui Dan Petrescu după despărțirea iminentă de CFR Cluj: ” Se va schimba antrenorul şi acolo”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2022, 8:36

Basarab Panduru a anunțat următoarea destinație a lui Dan Petrescu după despărțirea iminentă de CFR Cluj: ” Se va schimba antrenorul şi acolo”

Dan Petrescu l-a taxat imediat pe noul jucător transferat de CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Basarab Panduru a anunțat următoarea destinație a lui Dan Petrescu după despărțirea iminentă de CFR Cluj. Fostul internațional susține că ”Bursucul” îi va lua locul lui Edi Iordănescu la cârma naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru e convins că eșecul din campania de Liga Națiunilor îl va costa pe Edi Iordănescu și că Dan Petrescu se află la momentul potrivit să accepte propunerea FRF. Asta după ce l-a refuzat pe Răzvan Burleanu la finalul anului trecut, înainte să fie numit Iordănescu.

Basarab Panduru a anunțat următoarea destinație a lui Dan Petrescu

”Acum, este momentul ca Petrescu să accepte că a refuzat. Este momentul ca el să facă pasul către echipa naţională. Mai sunt două meciuri.

Se va schimba antrenorul şi acolo probabil. Este momentul să facă pasul ăsta. Momentul ăsta s-ar pupa bine. Se înţelege cu Varga.

Se mai întoarce altă dată, că `o să plângeţi după mine, că aţi mai plâns. Da? Fac şi pasul ăsta`. Acum este momentul când pot să ajung la echipa naţională`. Eu cred că merită să ajungă la echipa naţională”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj nu coincide cu clauza de reziliere a contractului antrenorului cu campioana României. Planul patronului Neluțu Varga este să o reducă măcar la jumătate.

Astfel, chiar dacă a anunțat că nu este dispus să renunțe la niciun ban din clauza de 400.000 de euro, Petrescu va negocia cu Varga termenii despărțirii în următoarea perioadă. Conform fanatik.ro, acesta va încerca să îl convingă pe ”Bursuc” să plece fără compensații.

Astfel, cel mai probabil, în urma negocierilor, cei doi se vor întâlni la jumătate, iar Varga îi va achita lui Petrescu 200.000 de euro pentru a pleca din nou de la CFR. Asta și pentru că nu se știe niciodată cât de repede va apela din nou la fostul internațional, așa cum a făcut-o în mai multe rânduri, după despărțirea de alți antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga ar fi bătut palma cu Cosmin Contra

Neluţu Varga i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Dan Petrescu. Patronul lui CFR Cluj ar fi bătut palma cu Cosmin Contra. Singura problemă mai este convingerea lui Petrescu să plece pentru cei 200.000 de euro menționați mai sus.

Finanţatorul campioanei a lansat un atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu şi a părut a-l forţa să plece. Neluţu Varga l-a criticat în termeni duri chiar înainte de FC Argeş – CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a 11-a a Ligii 1.

Cosmin Contra este astfel pe punctul de a reveni după 2 ani în fotbalul românesc. Ultima dată a antrenat-o în Liga 1 pe Dinamo. „Guriţă” e liber de contract după ce s-a despărţit de Al Ittihad în această vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și