Închide meniul

Basarab Panduru a criticat doi jucători ai FCSB-ului, după victoria de la Sfântu Gheorghe: „Sepsi a fost echipa mai bună!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 23:20

Reclamă
Basarab Panduru a criticat doi jucători ai FCSB-ului, după victoria de la Sfântu Gheorghe: Sepsi a fost echipa mai bună!”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Malcom Edjouma

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru a criticat doi jucători ai FCSB-ului, după victoria de la Sfântu Gheorghe, 1-2. Pentru FCSB, au marcat Andrea Compagno și Florinel Coman, în timp ce unica reușită a celor de la Sepsi a fost, de fapt, autogolul lui Risto Radunovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru consideră că Sepsi a fost echipa mai bună, deși FCSB a obținut victoria.

Basarab Panduru a criticat doi jucători ai FCSB-ului, după victoria de la Sfântu Gheorghe

Fostul fotbalist al Stelei i-a criticat pe Malcom Edjouma și Darius Olaru, pentru erorile din defensivă.

„Sepsi a fost echipa mai bună, ea a fost cu ocaziile, FCSB cu golurile. Deși deschid repede scorul, se găsesc conduși.

Repriza a doua n-a mai fost la fel de bună, dar în prima mi s-a părut că ajung foarte ușor la poartă. Edjouma și Olaru nu strângeau lângă Șut, acolo era problema.

Reclamă

Imediat cum plecau de la poartă, ajungem în careul advers. Doar că acolo nu știau ce să facă. Păun, dintr-o poziție ideală, mai bună decât a lui Coman, trage peste poartă”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Florinel Coman, cu gândul la titlu după Sepsi – FCSB 1-2

Florinel Coman recunoaște faptul că FCSB a avut un meci greu în fața celor de la Sepsi, însă consideră că, atât el, cât și coechipierii săi, trebuie să învețe să sufere, pentru a câștiga titlul, la finalul sezonului.

„Un meci foarte greu, cu o echipă arțăgoasă, care, pe teren propriu, joacă un fotbal plăcut. Ne-au surprins la începutul meciului prin demarcările atacanților la centrul terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să suferim, dacă vrem să fim campioni. Sepsi își merită locul în play-off. Este adevărat că sunt pe locul 6, dar acasă joaca un fotbal foarte bun. Mergem acum la următorul meci și trebuie să câștigăm.

Lucrez, îmi fac treaba, am mai mult timp, merg și la sală, încerc să mă îmbunătățesc. Nu m-a ambiționat că nu am fost la națională. Mă bucur că au reușit să ia cele șase puncte puse în joc.

Între noi și ei (n.r. CFR Cluj) s-a creat o rivalitate foarte mare. Cred că putem face un meci foarte bun. Trebuie să vedem ce am făcut rău astăzi și să ne îmbunătățim până la următorul meci.

Era mai bine dacă eram pe primul loc și se întâmplau aceste rezultate. Important este ca noi să eliminăm greșelile și să nu mai stăm cu inima că cine știe ce se întâmplă.

Liniște tot timpul a fost la echipă. Mie, personal, îmi place (n.r. de Elias Charalambous), am vorbit cu dânsul, e implicat sută la sută. Știe să vorbească”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu Sepsi, pentru digsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și