Închide meniul

Basarab Panduru l-a criticat pe Elias Charalambous: „Dacă el crede că face ceva, e o problemă!”

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 10:42

Reclamă
Basarab Panduru l-a criticat pe Elias Charalambous: Dacă el crede că face ceva, e o problemă!”

Basarab Panduru nu le dă şanse celor de la Dinamo

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru l-a criticat pe Elias Charalambous, după venirea acestuia la FCSB. Fostul internațional consideră că tehnicianul cipriot nu va avea niciun cuvânt de spus la trupa roș-albastră, în ciuda declarațiilor sale triumfătoare de la prima conferință de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous va debuta pe banca FCSB-ului, la meciul din runda a doua de play-off. Roș-albaștrii se duelează cu Sepsi, iar partida va fi în format live text, pe AS.ro, în această seară, de la 20:30.

Basarab Panduru l-a criticat pe Elias Charalambous

Basarab Panduru a fost amuzat de declarațiile oferite de Elias Charlambous. Fostul internațional este de părere că discursul cipriotului nu are de-a face cu ceea ce va avea el de făcut cu adevărat la FCSB. Panduru a declarat că Gigi Becali va fi cel care va dicta totul la echipă în continuare, inclusiv schimbările.

„Mă faci să râd. Ce povestește aici… E clar că a venit pentru Școala de Antrenori și pentru Burchel au plecat pe drumul ăsta: ‘El face, el drege, el o să facă’. Sigur, nu face nimic. Dacă el crede că face, e o mare problemă. Nu face nimic!

Eu vorbesc de ce spune el, că el face schimbări, că el face echipa. Dacă Gigi a declarat că el face, cum vine Charalambous să ne spună că el face?. Discursul ăsta nu e pentru noi. Nu ai cum să spui nouă așa ceva! Îl spui pentru cineva… ‘Domnule, eu sunt de azi înainte, eu fac’. Nu se poate așa ceva!”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Elias Charalambous, declarație surprinzătoare: „Eu iau toate deciziile! Gigi Becali lasă antrenorul să-și facă treaba”

Elias Charalambous a oferit o declarație surprinzătoare. Noul antrenor de la FCSB consideră că el va lua deciziile la echipă, iar Gigi Becali îi dă mână liberă în acest sens.

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Charalambous.

Elias Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB

Elias Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB, acolo unde va fi folosit de Gigi Becali ca antrenor în acte. Cipriotul de 42 de ani are licența PRO și îl va ajuta pe Mihai Pintilii. Becali a anunțat însă clar că fostul căpitan al roș-albaștrilor va lua deciziile. Cei doi au vorbit doar 10 minute la telefon, înainte ca Elias să accepte oferta.

Acum câteva săptămâni a fost un interes. Înainte de a aduce un antrenor, a numi pe cineva, cei din conducere întreabă ce antrenor s-ar potrivi pentru echipă. S-a ajuns la mine, de aceea sunt aici.

Am lucrat cu antrenori mari, Fernando Santos. Am luat ce a fost mai bun de la antrenorii care m-au pregătit. Filosofia mea este tranziția rapidă.

E un băiat grozav (n.r Mihai Pintilii). Este o echipă foarte bună, cu atmosferă bună. Sunt convins că-mi voi pune în practică ideile. Îmi place să muncesc cu staff-ul”, a spus Charalambous, într-o conferință de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și