Închide meniul

Basarab Panduru a dat verdictul în lupta la titlu: „Rapidul are cele mai mari şanse din toate timpurile dacă face asta”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2023, 14:19

Reclamă
Basarab Panduru a dat verdictul în lupta la titlu: „Rapidul are cele mai mari şanse din toate timpurile dacă face asta

Basarab Panduru a dat verdictul în lupta la titlu

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru a dat verdictul în lupta la titlu. Fostul mare internaţional român a spus că echipa lui Bergodi poate deveni principala favorită la titlu dacă va mai face transferuri în pauză din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Panduru crede că echipa lui Bergodi este şi acum o forţă în campionat.

Basarab Panduru a dat verdictul în lupta la titlu

„Rapidul anul ăsta sare cineva peste ea doar dacă vrea ea, dacă nu mai aduce niciun jucător. Dacă Rapidul ăsta aduce jucători în iarnă, Rapidul are prima şansă la titlu, are cele mai mari şanse din toate timpurile”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Victor Angelescu a anunţat cele două transferuri de titlu pe care le forţează Rapid

Cristiano Bergodi ar urma să primească în lot încă un atacant. Chiar dacă tocmai a fost adus Juvhel Tsoumou, care a debutat împotriva lui Sepsi, se mai pregăteşte o lovitură importantă. În luna ianuarie ar urma să revină golgheterul Albion Rrahmani, care se recuperează după o operaţie. Kosovarul avea 6 goluri în 6 meciuri înainte să sufere o accidentare teribilă.

Dan Şucu şi Victor Angelescu nu renunţă nici la Marius Ştefănescu. Mijlocaşul de 25 de ani a fost ofertat şi de Gigi Becali, cel care era dispus să achite 1.2 milioane de euro. Laszlo Dioszegi a cerut chiar şi mai mulţi bani.

Reclamă

Suntem în discuții de o lună sau două. Vrem să aducem unul sau doi jucători. Sperăm să definitivăm transferurile. Avem pe listă un atacant, dar vom vedea ce se va întâmpla cu Tsoumou și Soni. Îl mai avem si pe Rrahmani. Vedem ce va fi cu ei și dacă e, mai aducem un atacant.

Marius Ştefănescu nu cred că e de vânzare. Dacă nu e, nu are cum să fie o pistă. Dacă ar fi de vânzare… Se știe că am fost interesați de el și suntem interesați de el„, a declarat Victor Angelescu la gsp.ro.

Rapid este pe locul 3 în Liga 1 după primele 16 etape. Alb-vişiniii sunt la trei puncte în spatele liderului FCSB şi au cel mai bun atac.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și