Închide meniul

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după 1-0 cu Sepsi: „Nu ai cum să arăţi în halul ăsta”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2024, 7:13

Reclamă
Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după 1-0 cu Sepsi: „Nu ai cum să arăţi în halul ăsta

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după 1-0 cu Sepsi

Basarab Panduru, în timpul unei emisiuni - captură Orange Sport

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după 1-0 cu Sepsi. Luis Phelipe a intrat în repriza secundă în echipa lui Elias Charalambous şi nu a scăpat de criticile fostului mare internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la venirea la FCSB de la Poli Iaşi, brazilianul cotat la 500.000 de euro a adunat 225 în tricoul liderului, fără să îşi treacă însă în cont o realizare. Panduru l-a numit „jucător de antrenamente”.

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după 1-0 cu Sepsi

„N-aş vrea să mă grăbesc, pentru că nu e corect cu Luis Phelipe, îl las pe Gigi Becali să se grăbească, oricum el se grăbeşte, eu nu vreau să mă grăbesc.

Dar ar trebui să te uiţi la antrenamente, la meciuri amicale, apoi să vedem cum joacă în meciurile oficiale. Veţi vedea că nu are cum să facă faţă un asemenea jucător, dar eu încă am răbdare cu el, e la început, a venit de unde a venit, s-a trezit brusc că e la FCSB.

Însă nu ai cum să arăţi în halul ăsta, să-ţi fie frica asta, nu ai cum… La antrenamente şi la meciuri amicale am tot văzut driblinguri… Sunt o grămadă de jucători buni la antrenamente, unde nu e presiune, ei joacă ţurca aşa fără presiune. 1 milion de jucători joacă bine la antrenamente, dar la meciuri”, a declarat Basarab Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0

Pe de altă parte, Gigi Becali are o problemă cu un alt jucător de la FCSB. Este vorba despre David Miculescu, pe care l-a ameninţat că nu mai prinde echipa.

Becali îi reproşează ratarea din prima repriză. Becali a anunţat că va lua în vară un atacant, dar dacă nu va confirma, atunci şi acesta va fi dat afară.

„Încă mai am încredere în el, dar nu se ridică. Putea să dea cum a dat Luis Phelipe…dar el să dea aşa încet. Măcar dacă dădea tare, dar să ratezi de acolo, nu e în regulă. David Miculescu va fi pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu voi lua un atacant, nu să ne jucăm aşa…să ne încurce. Ori iau atacant, ori nu. În vară voi lua un atacant, dar atacant! Nu să aşteptăm doi ani, trei, până să-şi arate el valoarea. E posibil să-l dau afară”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și