Închide meniul

Basarab Panduru a găsit diferenţele dintre Farul şi CFR Cluj, în lupta la titlu: „Nu se aştepta nimeni la asta”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2022, 11:36

Basarab Panduru a găsit diferenţele dintre Farul şi CFR Cluj, în lupta la titlu: „Nu se aştepta nimeni la asta

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul de la CFR Cluj - Farul 1-2

Dan Petrescu şi Gică Hagi, în timpul unui meci dintre CFR Cluj şi Farul/ Hepta

Basarab Panduru a găsit diferenţele dintre Farul şi CFR Cluj, în lupta la titlu din Liga 1. Fostul internaţional român susţine că trupa lui Gică Hagi reprezinta surpriza acestui campionat, şi forma arătată de constănţeni este una de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este lider detaşat în Liga 1. Trupa „Regelui” are 40 de puncte, după 17 runde disputate. De cealaltă parte, CFR Cluj are două meciuri în minus faţă de constănţeni, însă cu toate acestea, trupa lui Dan Petrescu are 31 de puncte.

Basarab Panduru a găsit diferenţele dintre Farul şi CFR Cluj în lupta la titlu

Basarab Panduru consideră că diferenţa dintre CFR Cluj şi Farul este reprezentată de numărul de înfrângeri înregistrate de fiecare echipă. Fostul internaional român este uluit de faptul că trupa lui Gică Hagi a suferit un singur eşec, în faţa celor de la Universtatea Craiova.

De cealaltă parte, campioana României a pierdut patru meciuri, însă cu toate acestea, se menţine pe podiumul Ligii 1.

„În mod normal cu punctele ăstea, cu meciurile în minus, CFR ar trebui să fie pe primul loc. Nu se aştepta nimeni ca Farul în etapa a 17-a să facă 40 de puncte. Totuşi sunt acolo nişte diferenţe: Farul pierde un singur meci, ceea ce este incredibil. Iar CFR pierde 4.

Reclamă

Iar în etapa a 15 să pierzi 4 meciuri, nu prea e ok… nu? CFR-ul, în mod normal, se credea că poate să fie pe primul loc, dar nu te gândeai că poate Farul să facă 40 de puncte! Cum nu te gândeai la FCSB că ajunge în situaţia asta…”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Gică Hagi, anunț despre lupta la titlu

Gică Hagi a făcut un anunț despre lupta la titlu, după Farul – Mioveni 2-1. „Regele” nu se gândește încă la trofeul de campion. Vrea să le imprime jucătorilor săi o mentalitate de învingători.

„Am încercat să jucăm, am întâlnit o echipă care a stat bine în teren, asta e devizia A. Facem lucruri extraordinare, mă bucur pentru Moldoveanu, mă bucur pentru Pitu. Sunt situații în care fiecare iese în evidență. Le-am zis să aibă răbdare, că golul poate veni și în ultimul minut.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să avem răbdare. Am fost inspirat, dar jucătorul te face mare. De la începutul campionatului, v-am spus că singurul defect al nostru e că nu avem jucători care au jucat foarte mult, că altfel nu mai erau la noi. Am făcut schimbări ofensive, aveam nevoie să marcăm. Am făcut schimbările așa cum trebuie.

E bine pe primul loc, atmosfera e bună, nu ne așteptam. Începem să luăm foarte bine meci de meci, ne gândim deja la meciul următor. Eu am un lot, îmi asum responsabilitățile, fac o echipă care să câștige. E normal, să-i bag, fără frică. Trebuie să dăm minute la toată lumea, fiecare are nevoie de o șansă. Toate meciurile sunt grele, totul se scrie pe teren.

Intrarea în play-off este obiectivul. Dacă facem puncte multe, o să luăm fiecare meci în parte. Vrem să construim o echipă să ne facă să câștigăm fiecare meci. Ne-am obișnuit să se înjumătățească punctele”, a spus Gheorghe Hagi, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și