Închide meniul

Gică Hagi, anunț despre lupta la titlu după Farul – Mioveni 2-1: „Vrem să construim o mentalitate!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2022, 23:35

Reclamă
Gică Hagi, anunț despre lupta la titlu după Farul – Mioveni 2-1: „Vrem să construim o mentalitate!

Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Profimedia

Gică Hagi a făcut un anunț despre lupta la titlu după Farul – Mioveni 2-1. „Regele” nu se gândește încă la trofeul de campion. Vrea să le imprime jucătorilor săi o mentalitate de învingători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am încercat să jucăm, am întâlnit o echipă care a stat bine în teren, asta e devizia A. Facem lucruri extraordinare, mă bucur pentru Moldoveanu, mă bucur pentru Pitu. Sunt situații în care fiecare iese în evidență. Le-am zis să aibă răbdare, că golul poate veni și în ultimul minut.

Gică Hagi, anunț despre lupta la titlu după Farul – Mioveni 2-1

Trebuie să avem răbdare. Am fost inspirat, dar jucătorul te face mare. De la începutul campionatului, v-am spus că singurul defect al nostru e că nu avem jucători care au jucat foarte mult, că altfel nu mai erau la noi. Am făcut schimbări ofensive, aveam nevoie să marcăm. Am făcut schimbările așa cum trebuie.

E bine pe primul loc, atmosfera e bună, nu ne așteptam. Începem să luăm foarte bine meci de meci, ne gândim deja la meciul următor. Eu am un lot, îmi asum responsabilitățile, fac o echipă care să câștige. E normal, să-i bag, fără frică. Trebuie să dăm minute la toată lumea, fiecare are nevoie de o șansă. Toate meciurile sunt grele, totul se scrie pe teren.

Intrarea în play-off este obiectivul. Dacă facem puncte multe, o să luăm fiecare meci în parte. Vrem să construim o echipă să ne facă să câștigăm fiecare meci. Ne-am obișnuit să se înjumătățească punctele”, a spus Gheorghe Hagi, conform digisport.ro.

Reclamă

Gabi Torje rămâne cu picioarele pe pământ, după Farul – Mioveni

Gabi Torje s-a declarat fericit de victoria obţinută de echipa sa, în partida cu Mioveni. Mijlocaşul a declarat că deşi piteştenii sunt ultimii în Liga 1, au prestat un joc solid. Totodată, Torje a mărturisit că toate echipele care evoluează contra Farului au o motivaţie în plus, deoarece întâlnesc liderul campionatului.

„Un meci foarte greu, eram convinşi de la început că aşa va fi. Mioveni are o echipa care se apara foarte bine. Importante sunt cele trei puncte. Am dominat meciul, au avut şi ei câteva oportunităţi.

Toată lumea se motivează dublu când joacă împotriva liderului. (n.r. vă gândiţi la titlu) Este încă devreme, avem multe meciuri de disputat. Urmează un meci de Cupă, vom vedea la final unde vom fi.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că avem nevoie de o victorie în Cupă, am făcut un rezultat slab în primul meci la Alexandria, avem nevoie să întoarcem punctele Este devreme să vorbim de titlu. Avem play-off-ul de disputat, trebuie să ne pregătim la fiecare meci, să rămânem motivaţi, avem un lot bun”, a declarat Gabi Torje, pentru Digi Sport.

Gabi Torje a fost titular în partida cu Mioveni. Mijlocaşul a pasat decisiv la ambele goluri ale echipei sale, atât la reuşita lui Alexi Pitu, cât şi la cea a lui Robert Moldoveanu.

Farul, victorie chinuită cu Mioveni

Farul „a tremurat” în partida cu ultima clasată. Deşi a marcat prima, trupa lui Gică Hagi s-a văzut egalată în minutul 38, iar golul victoriei a veni pe final de joc.

Robert Moldoveanu i-a adus toate cele trei puncte lui Gică Hagi. Fostul jucător de la Dinamo a marcat pe final de joc, în minutul 85, din pasa lui Gabi Torje. De altfel, Gabi Torje a pasat decisiv la ambele goluri ale Farului.

Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 29. Liderul din Liga 1 s-a văzut egalată după nici 10 minute, Nicolae Carnat restabilind egalitatea.

Graţie succesului cu Mioveni, Farul s-a distanţat în fruntea Ligii 1, având 40 de puncte, cu 8 mai multe decât Rapid, ocupanta locului secund.

Pentru Farul urmează partida din grupa de Cupa României, cu Rapid. În prima rundă din noul format, constănţenii au remizat cu Alexandria, scor 2-2.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și