Închide meniul

Basarab Panduru a scos în evidență o greșeală făcută de Gigi Becali la Rapid – FCSB 1-0: „Vii cu vrăjeala aia doar că e atacant şi nu face faulturi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 8:51

Reclamă
Basarab Panduru a scos în evidență o greșeală făcută de Gigi Becali la Rapid – FCSB 1-0: Vii cu vrăjeala aia doar că e atacant şi nu face faulturi!”

Basarab Panduru a scos în evidență o greșeală făcută de Gigi Becali la Rapid - FCSB 1-0

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Basarab Panduru a scos în evidență o greșeală făcută de Gigi Becali la Rapid – FCSB 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1! Golul victorie, pentru trupa lui Adrian Mutu, a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză, FCSB a efectuat trei schimbări, introducându-i pe Cordea, Omrani și Cristea în locul lui Compagno, Edjouma și Dawa.

Basarab Panduru a scos în evidență o greșeală făcută de Gigi Becali la Rapid – FCSB 1-0

Fostul internațional român îl „taxează” pe Gigi Becali pentru introducerea lui Billel Omrani. Acesta este de părere că patronul FCSB-ului nu știa că atacantul algerian are cartonaș galben.

„FCSB s-a trezit în repriza a doua, totul se schimbă la pauză. Schimbările nici nu ştiu dacă sunt inspirate sau nu, pentru că nu ştiu cum poţi să introduci un jucător care are deja un cartonaş galben, mă refer la Omrani. Vii cu vrăjeala aia doar că e atacant şi nu face faulturi, dar nu e adevărat. Eu cred că Gigi nu a ştiut că Omrani are galben”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, atac la arbitraj după Rapid – FCSB 1-0

După înfrângera suferită în Giulești, Gigi Becali a criticat în termeni duri modul în care a arbitrat Horațiu Feșnic.

Reclamă

„Nu e înfrângere. Ăsta nu a fost fotbal. Eu i-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Piciorul stâng al lui Onea este în piciorul stâng al lui Coman. Cum e portocaliu? Eu zic că ăsta e mai periculos decât cel de la Compagno. La ăsta îi rupe oasele.

Când Avram spune lucruri şi îi găseşte circumstanţe. Eu cred că o să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile. Pentru Farul nu o să fie niciodată.

Nu este Gică omul care să facă intervenţii. Nu ţine Federaţia cu Gică, niciodată nu ţine cu el. Eu am văzut că a fost numai într-o direcţie, dar nu ştiu cine…”, a fost prima reacție a lui Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, izbucnire nervoasă după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0

La fel ca Gigi Becali, și Mihai Stoica a fost vehement la adresa „centralului” Feșnic, favoritul lui Gigi din trecut. Prima fază la care Mihai Stoica a avut loc în minutul 4, când Răzvan Onea l-a faultat dur pe Florinel Coman. A doua fază la care Mihai Stoica a cerut cartonaş roşu a fost cea în care Dragoş Grigore l-a faultat pe Andrea Compagno. La ambele faze, Horațiu Feșnic a decis să acorde cartonaşul galben.

„Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni! Vorbiți de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiți de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur.

Înțeleg că cel mai influent și valoros arbitru VAR român, Hațegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr – Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat și îmi prezint scuze. Poate am fi ratat nonstop și în 11 contra 9. Sau poate nu”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și