Închide meniul

Basarab Panduru, analiză după Sepsi – Rapid 2-0: „Jucătorul nu ştiu dacă înţelege şi sfârşeşti prin a pierde”

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 8:42 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 10:10

Reclamă
Basarab Panduru, analiză după Sepsi – Rapid 2-0: Jucătorul nu ştiu dacă înţelege şi sfârşeşti prin a pierde”

Basarab Panduru, reacţie genială după umilinţa celor de la FC U Craiova 1948

Captură Orange Sport

Basarab Panduru, analiză după Sepsi – Rapid 2-0. Fostul internațional se aștepta ca formația din Giulești să câștige meciul de la Sfântu Gheorghe, dar a remarcat o greșeală făcută de elevii lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a câștigat clar meciul cu Rapid, scor 2-0 și a obținut prima victorie din actualul play-off. De cealaltă parte, giuleștenii rămân fără victorie după primele 3 meciuri.

Basarab Panduru, analiză după Sepsi – Rapid 2-0: „Jucătorul nu ştiu dacă înţelege şi sfârşeşti prin a pierde”

„(n.r. Rapid arată cel mai rău de până acum) Da, o cam vezi în ultimul timp, nu la rezultate, pentru că ultimele două rezultate sunt ok, jocul e cât de cât bun, te aşteptai în seara asta să meargă la ultima clasată din play-off şi să câştige, nu o face şi ajunge Rapid la cinci meciuri fără victorie.

Pentru prima dată în campionat când nu câştigă cinci meciuri, trei înfrângeri, două rezultate de egalitate. Sepsi îşi joacă cartea şi reuşeşte să câştige.

Rapid a părut în prima repriză că are 4 apărători, dar pe fază de atac trei, Emmers vine mult în stânga, Onea merge mult în dreapta și face aşa un 3-4-2-1.

Reclamă

La un moment dat, merge o schimbare din asta, când eşti condus, să egalezi, dar aşa, pe termen lung, cu schimbări de poziţie, jucătorul nu ştiu dacă înţelege şi sfârşeşti prin a pierde meciurile”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Adrian Mutu, extrem de dezamăgit după Sepsi – Rapid 2-0: „Cel mai slab meci de când sunt eu pe banca Rapidului”

Adrian Mutu s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluţia echipei sale. Sepsi a învins Rapid cu 2-0, iar Mutu a remarcat că echipa sa nu a creat decât foarte puţine faze de poartă.

Antrenorul Rapidului a susţinut că obiectivul principal este în continuare calificarea în cupele europene. Cu acest rezultat Rapid rămâne pe locul 5 în clasament, cu 28 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul Rapidului a spus după meci că echipa lui a făcut o partidă foarte slabă. Mutu a precizat că acesta ar putea fi cel mai slab meci de când a preluat el Rapidul.

„Bun. aş vrea să încep prin a felicita echipa adversă pentru victorie. Au fost mai buni. Concluzii nu sunt de tras acum. Am făcut un meci slab, poate cel mai slab de când sunt eu pe banca Rapidului.

Motive sunt mai multe. Trebuie să mergem mai departe, să uităm cât mai repede acest meci. Nu avem ce concluzii să tragem. Dacă ne prezentăm ca în meciul ăsta nu mai vorbim de cupele europene.

Bineînţeles că eşti mai nervos atunci când vezi că lucrurile nu-ţi ies. Pe lângă o prestaţie slabă, dacă intervine şi ghinionul, normal că e o frustrare şi mai mare. Nu mai are rost… O să analizez cu băieţii. Cert e că ne-au depăşit la toate capitolele şi au meritat victoria.

Ar trebui să tragem concluziile care sunt, în sensul în care dacă ne-am calificat în playoff trebuie să jucăm de nivel de Rapid. Nu ar trebui să ne gândim că ne-am atins obiectivul şi de acum ce o fi, o fi. Obiectivul e cupele europene. Aveam şansa să urcăm pe locul 4”, a declarat, după Sepsi – Rapid 2-0, Adrian Mutu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și