Închide meniul

Basarab Panduru contestă transferul lui Bogdan Rusu la FCSB: „Vrei să te califici în cupele europene cu un jucător de la Mioveni?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 11:33

Basarab Panduru contestă transferul lui Bogdan Rusu la FCSB: „Vrei să te califici în cupele europene cu un jucător de la Mioveni?

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali

Bogdan Rusu și Gigi Becali, la Palat / Hepta

Basarab Panduru contestă transferul lui Bogdan Rusu la FCSB. Fotbalistul de 32 de ani a fost adus de la CS Mioveni, iar Gigi Becali a plătit o sumă care poate ajunge chiar şi la 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu e cotat la 500.000 de euro. Gigi Becali s-a reorientat către el după ce a picat transferul lui Pavol Safranko. În ultimul meci, acesta a reuşit o „dublă” de senzaţie cu CFR Cluj.

Basarab Panduru contestă transferul lui Bogdan Rusu la FCSB

„Mă surprinde transferul lui Rusu. Nu ştiu dacă e titular, nu ştiu de ce l-au luat. Pentru cupele europene iei jucător de la Mioveni şi vrei să te califici. Lasă ce poţi lua. De luat poţi lua o grămadă. Dacă nu te califici, rişti milioane. Tu trebuie să iei unul să iei milioane.

Probabilitatea e mai mare să facă ceva un jucător pe care dai un milion. Îţi spun ceva. Probabil că nici nu s-au gândit la un atacant, atât timp cât îl aveau pe Ianis Stoica acolo. Credeau că el va fi număr nouă şi acum şi-au dat seama că e o problemă acolo. Ei au luat ceva acolo ca să ia ceva, pentru că e destul de ieftin.

Dacă mă întrebi. E mai bun decât Mamut? Tind să spun că da. Decât Dumiter? Tind să spun că da. Eu cred că Ianis Stoica rămâne nouar acolo”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

CS Mioveni, FC Hermannstadt, Gauss Bacău, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila, Astra Giurgiu, FC Braşov, Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti sunt echipele pentru care a evoluat Rusu.

Ilie Dumitrescu, reacție genială după transferul lui Bogdan Rusu la FCSB

Ilie Dumitrescu e surprins de transferul lui Bogdan Rusu la FCSB. „Mister” e uluit de maniera în care Gigi Becali a purtat negocierile cu jucătorul.

Gigi Becali a făcut show la conferința de presă în care i-a prezentat pe David Miculescu și Bogdan Rusu. Patronul lui FCSB a dezvăluit că l-a sunat pe fostul atacant de la Mioveni chiar la pauza partidei disputate aseară cu FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut conferința de presă. Și-a permis să-l sune și la pauză pe jucător! Îți dai seama ce îi dă prin minte? A văzut reușita aia cu capul și hai să…

E un jucător cu experiență, e un număr 9 autentic. În general, eu nu mă pronunț, evaluarea se va face după modul în care se va adapta la noile rigori ale clubului. Aici e o presiune foarte mare. În fiecare etapă există acea presiune. FCSB a început ezitant, suferă în această pozițe de număr 9″, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și