Închide meniul

Basarab Panduru, devastator despre situaţia de la Rapid: „Nu a jucat nimic, nu merita nimic!” Greşeala lui Cristiano Bergodi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 9:15

Reclamă
Basarab Panduru, devastator despre situaţia de la Rapid: „Nu a jucat nimic, nu merita nimic! Greşeala lui Cristiano Bergodi

Basarab Pandurum devastator despre situaţia de la Rapid

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru a avut un discurs devastator despre situaţia de la Rapid. Fostul internaţional român a spus că Rapid nu merita să câştige derby-ul cu Petrolul. Autogolurile lui Oaidă şi Borja Valle au decisc meciul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru crede că şi Bergodi a greşit pentru că a schimbat pregătirea fizică. Totuşi, Panduru nu crede că schimbare antrenorului italian e o soluţie.

Basarab Panduru, devastator despre situaţia de la Rapid

Rapid nu a jucat nimic! Nu merita nimic. Nu știu ce au jucătorii, nu știu cum se simt. Dar nu am văzut viteză, iar pe final i-am văzut pe jucători cu capul plecat. 

Nu sunt de acord ca Bergodi să fie dat afară. Dar trebuie să facă ceva rapid! Nu merge așa! Dacă a venit și a schimbat pregătirea fizică, nu știu dacă e corect. Pentru că mai e puțin și se oprește campionatul. Mai bine mergea așa și schimba ceva când se oprea campionatul. 

El a fost adus să facă ceva, s-a avut mare încredere în el. Dar are o problemă. Nu știu dacă e o problemă când se pune presiune…Jocul nu mi-a plăcut! Jucătorii parcă nu știu ce să facă atunci când au mingea”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru Cristiano Bergodi

Anghel Iordănescu a dat verdict dur pentru Cristiano Bergodi, după ce Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul, scor 0-2. Fostul selecţioner al României a spus că antrenorul italian al Rapidului este ” într-o mare criză de joc şi de identitate.” Fanii au cerut demisii după ce Rapid a pierdut pe teren propriu în faţa Petrolului.

Rezultatul e parcă nedrept, prea dur pentru Rapid, dacă ţinem cont de numărul de situaţii care le-au avut. Petrolul a primit două cadouri şi pleacă cu trei puncte de pe Giuleşti. Sunt multe probeme în jocul Rapidului, nu e bine dacă din trei mecuri acasă nu ai nici o victorie.

Bergodi este deja sub presiune! Lumea nu mai are răbdare. Giuleştina îşi doreşte prea tare să câştige campionatul şi Bergodi este în momentul de faţă într-o mare criză de joc şi de identitate”, a spus Anghel Iordănescu după Rapid – Petrolul 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Pe un gazon care nu s-a prezentat în cele mai bune condiţii. cele două formaţii s-au tatonat în startul partidei, iar arbitrul Andrei Chivulete a oprit meciul în minutul 8 din cauza torţelor aprinse de fanii ploieşteni. Vizibilitatea pe teren era extrem de redusă şi jocul a fost reluat după cinci minute de pauză. Prima repriză nu a consemnat ocazii până pe final. Irobiso a trimis în bara transversală în minutul 40, apoi Rapid a avut un gol al lui Funsho Bamgboye anulat pentru fault în atac comis de Dugandzic, în minutul 41. Până la pauză portarul oaspeţilor, Zima, a scos şutul lui Oaidă, în careul mic, şi la cabine s-a intrat cu 0-0.

Minutul 49 a adus o nouă întrerupere a jocului, tot de cinci minute, după ce galeria Rapidului a aruncat în teren torţe şi fumigene. În minutul 62 a venit şi deschiderea scorului. La un corner al lui Ţicu, Papp a prelungit cu capul, iar balonul a fost deviat în propria poartă de Oaidă. Rapidiştii au alergat după egalare, ratând prin Săpunaru, Dugandzic şi Album dar cei care au marcat au fost oaspeţii, prin autogolul lui Borja Valle, cel care a trimis, neatent, către portarul care ieşise dintre buturi.

Petrolul are 8 puncte şi este pe locul 5, în timp ce Rapid , cu 5 puncte, este pe locul 11.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și