Închide meniul

Basarab Panduru, discurs devastator după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB: „Mi se pare penibil! Sunt vreo 50 de antrenori care spun «Ia-mă, Gigi!»”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 8:27

Basarab Panduru, discurs devastator după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB: Mi se pare penibil! Sunt vreo 50 de antrenori care spun «Ia-mă, Gigi!»”

Basarab Panduru, discurs devastator după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

Leo Strizu, în timpul unui meci pe banca FCSB-ului / Hepta

Basarab Panduru a avut un discurs devastator după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB. Tehnicianul din acte al FCSB-ului și-a anunțat demisia, la finalul partidei FCSB – Petrolul, 4-1, care a contat pentru etapa a 28-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu ocupa postul de antrenor principal, la FCSB, deoarece deține licența PRO, însă Mihai Pintilii era cel care pregătea jucătorii echipei roș-albastre.

Basarab Panduru, discurs devastator după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

Basarab Panduru (52 de ani) a avut un discurs dur, după plecarea lui Leo Strizu, și susține că mai sunt „50 de antrenori”, deținători de licență PRO, pregătiți să accepte oferta celor de la FCSB.

„Nu mă așteptam. L-am auzit la conferință că spunea că vrea 9 puncte în perioada următoare. Cred că s-a întâmplat acum ceva, după meci.

Dar tu știi unde vii. Ce te-a deranjat? Clubul a spus că doar are nevoie de licența ta. Practic, îi deranjezi pe cei de acolo cu prezența ta. Cum să nu deranjezi? Nu ești luat în cantonament în Turcia, nu ești lăsat la antrenamente… El știa că așa se va întâmpla. I s-a spus «Noi avem nevoie de licența ta».

Reclamă

Mi se pare penibil, dar cred că sunt vreo 50 de antrenori cu licența PRO în mână care se roagă să vină la FCSB. Spun «Ia-mă, Gigi. Stai că sunt la Biserică». Tu știai la ce te înhami, acum pare că ești supărat că cineva din club a spus despre tine că ești cum noi ne imaginam că ești, dar nu știam sigur”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Darius Olaru, bulversat de demisia lui Leo Strizu

Darius Olaru (25 de ani), căpitanul celor de la FCSB, s-a arătat mirat în momentul în care, la flash-interviu, a aflat că Leo Strizu (55 de ani) și-a anunțat demisia de la FCSB.

„Acum am aflat şi eu, aşteptăm pe cineva în continuare. Cine ştie, poate se răzgândeşte. Din păcate pentru noi toate deciziile sunt contra noastră. Noi încercăm să ne facem treaba pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Încercăm să dăm totul de la meci la meci şi să câştigăm. Sperăm să fim pe primul loc la finalul sezonului. Era un meci acasă, trebuia să ne facem jocul şi cred că am făcut o treabă bună.

Sigur, am reuşit să câştigăm puncte şi în deplasare. Ne va aştepta o deplasare foarte grea la UTA. Dacă intrăm montaţi, vom obţine victoria.

Atât timp cât Pintilii este la antrenament, pregătim aceleaşi lucruri. La meci încercăm să le punem în practică. Până la urmă noi suntem cei care facem diferenţa. Îl aşteptăm cât mai repede lângă noi.

Încercăm să ne adaptăm cât de bine putem şi să ne facem noi treaba pe teren. Oricine va veni, îl aşteptăm cu braţele deschise şi sperăm să continuăm în continuare cu victorii”, a declarat Darius Olaru, pentru digisport.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, trupa lui Mihai Pintilii o va întâlni, în deplasare, pe UTA Arad. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00.

Reclamă
Recomandări
  • Basarab Panduru, discurs devastator după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB
  • 3 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și