Închide meniul

Basarab Panduru l-a analizat pe Darius Olaru, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Este un ineficient maxim!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 martie 2023, 9:07

Basarab Panduru l-a analizat pe Darius Olaru, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: Este un ineficient maxim!”

Basarab Panduru l-a analizat pe Darius Olaru, după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Basarab Panduru l-a analizat pe Darius Olaru, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Căpitanul celor de la FCSB a fost schimbat, la pauză, în partida de pe „Arena Națională”, evoluția acestuia nefiind una strălucită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Darius Olaru a recunoscut că el a fost cel care a cerut să fie schimbat, deoarece nu ar fi avut o stare tocmai bună, din cauza unei răceli.

Basarab Panduru l-a analizat pe Darius Olaru, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Basarab Panduru a criticat evoluțiile lui Darius Olaru, din ultima perioadă, fiind nemulțumit de explicația pe care mijlocașul a oferit-o, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

„Eu mă aşteptam să spună că ceva s-a întâmplat. Pentru că, să schimbi căpitanul în minutul 46, dă urât rău de tot. Dă urât şi pentru convocarea la echipa naţională, dă urât pentru ce vrei tu.

Şi atunci mă aşteptam să vină cu ceva… «am fost răcit, am ieşit…». N-a părut răcit în timpul meciului. Adică a alergat, nu mi s-a părut că stă pe teren.

Reclamă

Ca randament, e «răcit» de la începutul campionatului. Adică hai să fim corecţi. Că el aleargă şi că el face am apreciat tot timpul, am spus că poate, şi datorită lui, FCSB este aici.

Pentru că el compensează prin alergarea aia, vine în apărare… când alţii nu vin, el vine lângă Şut acolo şi ajută… Am apreciat lucrurile astea, dar este un ineficient maxim”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Lucian Filip, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Lucian Filip, oficialul FCSB-ului, susține că rezultatul de egalitate dintre FCSB și Universitatea Craiova este cel corect. Totodată, a scos în evidență forma foarte bună în care se află Malcom Edjouma.

Reclamă 4 / 0/3

„În prima repriză, nu am reușit să ne creăm foarte multe ocazii de gol. Dar, în repriza a doua, am reușit să aducem mai mult mingea în fața porții. Cred că e un rezultat corect. E un semieșec, dar nu trebuie să lăsăm capul în pământ, pentru că se anunță un play-off interesant.

Vreau să mulțumesc fanilor care au fost în această seară. Nu este nimic pierdut. Mai sunt multe meciuri. A doua repriză consider că a fost mult mai bună. Intrările de pe bancă au fost foarte bune.

Edjouma este în vârf de formă, oricând poate să decidă un meci. Mi-aș fi dorit să jucăm tot meciul cum am jucat în a doua repriză. Le-am spus jucătorilor să scoatem mai mult mingea la margine, să jucam mai repede.

Fundașii noștri au făcut marcaj destul de larg, atacantul lor știm că e de valoare. Până la urmă, astăzi am jucat cu o echipă puternică. Sper să găsim formula ideală. Conteaza foarte mult cum se vor pregăti în perioada următoare”, a declarat Lucian Filip, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

Darius Olaru: „Am primit un gol foarte uşor!”

Ştiam că ne va aştepta un joc dificil. Din păcate am primit un gol foarte uşor, după am alergat după egalare. Am reuşit să o obţinem, dar nu avem ce să facem.

Normal, este frustrant, ne doream să începem bine play-off-ul. Din păcate nu am reuşit, dar sperăm că vom arăta din ce în ce mai bine. Clar nu ne doream să începem aşa. Sperăm să ne revenim şi să câştigăm meciurile.

Am acuzat o stare nu prea bună, am fost puţin răcit toată săptămâna şi am cerut să fiu schimbat. Simţeam că nu pot să îmi ajut echipa. Cred eu că le vom rezolva, rămânem să ne antrenăm în continuare şi să facem meciuri bune. Trebuie să câştigăm şi să ne luptăm pentru primul loc. Normal, toţi vrem să obţinem locul 1. Vom vedea şi dacă vom putea”a spus și Darius Olaru.

Reclamă
Recomandări
  • Basarab Panduru l-a analizat pe Darius Olaru, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și