Închide meniul

Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 aprilie 2024, 23:52

Reclamă
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!

Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: "Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!"

Basarab Panduru şi Dan Şucu / colaj captura orangesport.ro, AntenaSport

Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu după ce Rapid a înregistrat cea de a şasea înfrângere în play-off şi e ca şi eliminată din cursa pentru Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bilanţul giuleştenilor în play-off e catastrofal: un singur egal şi 6 înfrângeri! Rapid are 8 puncte mai puţin decât Universitatea Craiova şi CFR Cluj, echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în Liga 1.

Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”

”Te bat toți pentru că nu știi ce trebuie să faci. Tu ai venit, ai dat cu bagheta în masă și ai zis așa: ‘Vreau locul 1-3, 2-3 zic așa, pentru fraieri, de fapt vreau locul 1’. Te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!

Și pentru prima dată în ultimii mulți ani te faci de râs, de râs. E foarte ușor să zici că ai făcut totul corect, poate alegerile făcute nu au fost corecte. Nu știi ce să faci, îți trebuie timp”, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă pentru Rapid, după a şasea înfrângere a giuleştenilor din play-off. Rapid e ca şi ieşită din cursa pentru Europa.

Reclamă

Giuleştenii sunt pe 5 în play-off, cu 29 de puncte, doar cu unul mai mult decât Sepsi, care e pe locul 6. Echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în Liga 1, Universitatea Craiova şi CFR Cluj, au 8 puncte peste Rapid. Farul, aflată pe 4 în play-off, are 6 puncte peste Rapid.

O echipă se construieşte greu. Nimeni nu este sigur de nicio investiţie care se face într-un jucător sau într-un grup de jucători.

Trebuie aceşti jucători să îi aduci în situaţia de a forma o echipă. Rapid a plecat pe un drum bun. Problema acum e şi de răbdare. O echipă se construieşte cărămidă cu cărămidă. De fiecare dată trebuie să adaugi ceva în plus.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt jucători care anul ăsta au demonstrat că merită să joace la Rapid, sunt alţii care nu sunt de nivelul Rapidului şi trebuie să găsească o soluţie de a-i schimba. Cu siguranţă domnul Şucu va analiza foarte bine acest an, au fost momente extraordinare, ca întotdeauna în istoria Rapidului, au fost şi momente de o mare deziluzie.

Trebuie să ajungă, şi dânsul ştie ce trebuie să facă, să ajungă la o continuitate. Este imposibil să câştigi campionatul dacă ai momente formidabile şi pe urmă ai momente slabe”, a declarat Mircea Lucescu după Rapid – Universitatea Craiova 1-2.

Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident

Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Paul Iacob a sărit să îl bată pe un suporter imediat după fluierul final.

La interviul de după meci, Paul Iacob a vorbit despre acel incident. El i-a cerut scuze suporterului.

(n.r.: despre incidentul cu suporterul) Şi eu aş fi vrut să încep tot cu acel moment. Mi-am pierdut capul, vreau să îmi cer scuze acelui suporter şi suporterilor în general.

Vreau, dacă se poate, să discut cu acel suporter şi să îmi cer scuze faţă în faţă.

Am reacționat la nervi și nu trebuia să fac asta. După partidă eram foarte încărcat, cineva din tribună m-a înjurat foarte urât. Eu m-am dus spre el și nu trebuia să fac asta. Chiar dacă erau supărări, s-au adunat multe și la noi. Atâtea nereușite și meciuri în care nu reușim să câștigăm…

Reclamă

E foarte greu și pentru noi. Tocmai d-aia spun că am greșit. Sper să apuc să discut cu acel suporter și să îmi cer scuze față în față”, a declarat Paul Iacob pentru digisport.ro după meci.

Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off!

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:30. În urma acestei victorii, oltenii au urcat pe locul 2 în Liga 1. Oltenii au egalat-o la puncte pe CFR Cluj.

De partea cealaltă, giuleştenii nu au încă nicio victorie în play-off. „Alb-vişiniii” au un bilanţ catastrofal de la terminarea sezonului regular: un singur egal şi 6 înfrângeri!

Rapid: G. Ungureanu – Onea, P. Iacob, Săpunaru, Braun – Oaidă, Papeau, Kait – Krasniqi, Rrahmani, Funsho.
Rezerve: Drăghia, , Dr. Grigore, I. Cristea, Bădeascu, Hasani, Petrila, Emmers, C. Cîrjan, Burmaz, El Sawy.
Absenți Aioani, Hromada (accidentați)
Antrenor: Bogdan Lobonț

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățână, Zajkov, Da Silva, Bancu – A. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, A. Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Cîmpanu, Ndong, Vlădoiu,, Mitriță, Koljic, Bană, Danciu, Mateiu, Houri, Soiri, Blesa, Badelj, Gașpăr
Absenți: Screciu, Maldonado (accidentați)
Antrenor: Costel Gâlcă

Stadion: Giulești
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). A1: Mircea Grigoriu (Bucureşti), A2: Ovidiu Artene (Vaslui)
Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei). Arbitru AVAR: Doru Lucaciu (Cluj-Napoca)

 

 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și