Închide meniul

Basarab Panduru l-a pus la zid pe Dorin Rotariu, după debutul la FCSB: „Eşti la fel ca ceilalţi”

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 12:16

Reclamă
Basarab Panduru l-a pus la zid pe Dorin Rotariu, după debutul la FCSB: „Eşti la fel ca ceilalţi

Basarab Panduru l-a pus la zid pe Dorin Rotariu

Dorin Rotariu, la debutul în tricoul lui FCSB / Hepta

Basarab Panduru l-a pus la zid pe Dorin Rotariu, după debutul la FCSB. Atacantul de 28 de ani a semnat cu formaţia roş-albastră şi şi-a făcut debutul în meciul cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi FC Voluntari au încheiat la egalitate meciul de pe Arena Naţională, scor 0-0. Fără realizări, Dorin Rotariu a fost schimbat după primele 45 de minute cu Alexandru Băluţă.

Basarab Panduru l-a pus la zid pe Dorin Rotariu, după debutul la FCSB

Basarab Panduru nu a fost impresionat de atacantul lui FCSB şi crede că acesta a făcut o greşeală în momentul în care a semnat cu liderul din Liga 1. De asemenea, fostul internaţional crede că Rotariu are şanse foarte mari să aibă soarta altor jucători care au trecut la FCSB.

„Creierul cred că e tocat pe zi ce trece, nu e problema că nu ştiu ei fotbal, când vii ştii ce te aşteaptă, a venit Rotariu, ce s-a întâmplat pâna să vin eu, cu ăla, cu ăla, de ce vii?

Că ai 20 de mii pe lună, şi Nea Gigi să facă ce vrea, nu ai nicio scuză când vii aici, ştiai. Vezi ce se întâmplă cu ceilalţi şi tu te duci tot acolo. El ştie că ajunge în situaţia asta, dacă nu vii şi speri că eşti nu ştiu cum, eşti diferit de ceilalţi, cum eşti, nu eşti nimic, eşti la fel ca ceilalţi.

Reclamă

A sperat şi Miculescu, păi nu vezi că toţi ceilalţi dinaintea ta au sperat toţi? Adică nu iţi dai seama că toată lumea speră înaintea ta, că tu eşti ce, eşti altfel, eşti diferit de ceilalţi?

Deci niciunul nu trebuie să se plângă, au nişte salarii grase, mari de tot, când vin sunt mulţumiţi”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Fostul internaţional susţine că decizia luată de Curtea de Apel poate să-i determine pe cei de la CSA Steaua să ceară despăgubiri din partea FCSB-ului, pentru palmaresul pe care echipa lui Gigi Becali îl deţine.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a mai declarat că dacă CSA Steaua ar fi în Liga 1, s-ar umple stadionul din Ghencea.

„Procesul a avut loc că ai făcut la acea vreme ceva ce nu trebuia să faci. Verdictul îmi arată că nu ai făcut ce trebuie. Tu zici că nu vrea nimeni echipa, apoi o ia cineva şi spui că nu e a lui.

CSA o să ceară 100% daune (n.r. – pentru perioada 2003-2017). Dacă Steaua ar fi în prima ligă, cred că ‘s-ar rupe’ stadionul. Asta că nu promovezi nu-mi place nici mie. Ai stat un an, doi… În pregătiri au venit cu soluţii, chiar de la Burleanu, care s-a exprimat public, iar tu te trezeşti că iar nu promovezi. Un lucru trebuie făcut, trebuie făcut ceva”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și