Închide meniul

Basarab Panduru, mesaj clar pentru Gigi Becali: ”Cu un antrenor bun, FCSB ar câștiga titlul la 10 puncte de urmăritoare”

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2023, 8:29

Reclamă
Basarab Panduru, mesaj clar pentru Gigi Becali: ”Cu un antrenor bun, FCSB ar câștiga titlul la 10 puncte de urmăritoare”

Basarab Panduru, necruţător după Nordsjaelland - FCSB 2-0

Captură Orangesport

Basarab Panduru a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali, după CFR – FCSB 0-1. Chiar dacă Mihai Pintilii i-a readus pe roș-albaștri în lupta la titlu, fostul mare mijlocaș sisține că lucrurile ar fi stat altfel dacă vicecampioana ar fi avut un antrenor cu experiență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga 1, Mihai Pintilii a înregistrat două eșecuri, în cele 10 meciuri adunate, 0-1 cu CFR Cluj și 2-3 cu Farul Constanța. Restul de opt partide au adus tot atâtea victorii, între care și un 3-1 cu rivala Rapid. Chiar și așa, Panduru susține că nu tandemul Pintilii – Strizu e cel care poate aduce titlul la echipa lui Becali.

Basarab Panduru, mesaj clar pentru Gigi Becali

”Mi se pare că la FCSB sunt jucătorii extrem de tehnici. Mi se pare că FCSB poate să producă mult mai mult decât produce. E clar că, cu Pintilii, sunt rezultate extrem de bune, două meciuri pierdute, restul victorii.

Dar am impresia că FCSB, la talentul pe care îl au jucătorii, cu un antrenor bun cred că trebuie să câştige campionatul la 10 puncte diferenţă de urmăritoare. Cu înjumătăţire, să spunem cinci-şase, asta ar trebui să fie neapărat”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

După primele 24 de etape, lupta la titlu pare mai aprinsă ca niciodată, dacă ținem cont că va veni și înjumătățirea punctelor, înainte de intrarea în play-off. CFR Cluj e lider, cu 50 de puncte, și e urmată de Farul lui Hagi, cu 48 de puncte și un meci mai puțin disputat. Rapid (45) și FCSB (44) sunt și ele sus, iar Universitatea Craiova (41) poate fi luată în calcul și ea, mai ales dacă va învinge Farul, în ultimul meci al acestei runde.

Reclamă

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1

Mihai Pintilii jubilează după meciul CFR Cluj – FCSB 0-1, din etapa a 24-a din Liga 1. Delegatul roș-albaștrilor, care conduce antrenamentele echipei, a venit din nou la flash-interviu și și-a lăudat elevii pentru prestația din Gruia.

Pintilii consideră că victoria este meritată, împotriva unei echipe care „se apără foarte bine”. Malcom Edjouma a marcat golul victoriei pentru FCSB în minutul 88, după o pasă oferită de Tavi Popescu.

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și