Închide meniul

Basarab Panduru, mesaj direct pentru Octavian Popescu: „Să dea Bacalaureatul şi să înveţe engleză! Te duci în afară și stai într-un colț”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2023, 22:26

Basarab Panduru, mesaj direct pentru Octavian Popescu: „Să dea Bacalaureatul şi să înveţe engleză! Te duci în afară și stai într-un colț

Basarab Panduru râde de situația de la CFR Cluj

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orangesport

Basarab Panduru, mesaj direct pentru Octavian Popescu. Fostul internaţional român e de părere că Octavian Popescu trebuie să dea examenul de Bacalaureat, dar şi să facă meditaţii la limba engleză, în perspectiva unui transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru e de părere că Octavian Popescu are nevoie să ştie limba engleză pentru a se putea integra şi în străinătate, în eventualitatea unei plecări de la FCSB.

Basarab Panduru, mesaj direct pentru Octavian Popescu

Eu cred că ar trebui încurajat Octavian Popescu să dea Bacalaureatul, pentru că nu e ok. Pe ăștia tineri i-aș pune să studieze de două ori pe săptămână limba engleză.

Te duci în afară și stai într-un colț că nu știi să vorbești în engleză, nu te bagă nimeni în seamă”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Octavian Popescu, promisiune uriaşă

Octavian Popescu, promisiune uriaşă despre BAC. Octavian Popescu spune că scoala este un importantă pentru el. Şi promite că va lua BAC-ul, deşi nu s-a prezentat pentru că a preferat să se antreneze.

Reclamă

„Perla” lui Gigi Becali spune că şcoala ocupă un loc important în viaţa lui şi spune că va veni şi ziua în care va susţine examenul de Bacalaureat.

Este foarte importantă (n.r. – şcoala)! Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau„, a spus Tavi Popescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Stoica îl apără pe Octavian Popescu: „Vreau 10 goluri marcate în loc de 10 la BAC!”

Managerul general de la FCSB a spus, în trecut, că este mai interesat de evoluţiile lui Octavian Popescu pe teren şi mai puţin despre nivelul educaţiei.

Reclamă 4 / 0/3

MM Stoica consideră că e mai important pentru tânărul jucător de la FCSB să se concentreze mai mult pe fotbal decât asupra studiilor.

„Când am spus că până și școala poate fi un factor perturbator, am explicat clar că IDEAL ar fi ca un sportiv să și învețe bine, dar că prefer să fie pasionat de fotbal decât de chimie.

Asta e valabil și pentru unii ziariști, care pot genera știri sau polemici căutând subiecte de interes, în loc de a scoate din context declarații. Dar pentru asta, ar trebui să piardă timp informându-se corect.

În rest, rămâne cum am stabilit. Vreau 10 goluri marcate în loc de 10 la bac„, a scris Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Mihai Stoica: „Școala poate fi un factor perturbator!”

În vara trecută, când Tavi Popescu a sărit prima dată peste Bacalureat, primul care a ieșit pentru a-l susține public a fost chiar Mihai Stoica.

Cel mai important pentru Tavi acum este fobalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală. L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități. Pe mine mă interesează fotbalul.

De exemplu, Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl intrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe. Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!”, a spus Mihai Stoica, în 2021.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și