Închide meniul

Basarab Panduru, moment de uluială în direct la TV, după FCSB – FC Voluntari 1-1: „E inadmisibil aşa ceva!”

Publicat: 12 septembrie 2022, 23:50

Reclamă
Basarab Panduru, moment de uluială în direct la TV, după FCSB – FC Voluntari 1-1: „E inadmisibil aşa ceva!

Basarab Panduru, moment de uluială după FCSB - FC Voluntari 1-1

MMA / Maria Studio via Hepta

Basarab Panduru, moment de uluială în direct la TV după FCSB – FC Voluntari 1-1. Fostul mare internaţional român a comentat faza la care FC Voluntari a primit penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a dat lovitura pe Arena Naţională şi a egalat la ultima fază a meciului, din penalty, prin Adam Nemec.

Basarab Panduru, moment de uluială în direct la TV, după FCSB – FC Voluntari 1-1

Basarab Panduru a fost lăsat fără cuvinte de modul în care cei de la FCSB au tratat faza penalty-ului.

Erau 3 jucători de la FCSB şi cinci de la Voluntari, e inadmisibil aşa ceva. Ce făceau ceilalţi? Aşteptau să plece pe contraatac în minutul 95? 3 contra 5? Să ajungi în situaţia asta în minutul 95…„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

David Miculescu, dărâmat după FCSB – FC Voluntari 1-1

David Miculescu, dărâmat după FCSB – FC Voluntari 1-1. David Miculescu şi Adam Nemec au marcat golurile partidei de pe Arena Naţională. Ilfovenii au egalat dramatic în ultimul minut al partidei de pe Arena Naţională

Reclamă
Reclamă

FCSB a sperat că poate obţine a doua victorie a sezonului în Liga 1. Totul s-a năruit la ultima fază a meciului, când Radunovic a alunecat şi l-a dărâmat pe Adam Nemec.

Golul lui David Miculescu l-a făcut pe Nicolae Dică să spere la a doua victorie din acest sezon în Liga 1. Golul jucătorului adus pentru 1.700.000 de euro de la UTA de Gigi Becali nu a fost suficient pentru victorie.

Nu suntem bucuroşi pentru nu am reuşit să cele 3 puncte. Suntem dezamăgiţi că nu am câştigat şi am fost egalaţi în minutul 94. Cred că este ghinion, nu au avut nicio ocazie. Am dominat jocul. Putem să redresăm situaţia. Noi am adus în această situaţie şi tot noi o să o scoatem la capăt. Suntem profesionişti şi la fiecare meci suntem montaţi să câştigăm.

Reclamă

Nu e ceva normal să rezişti 70 de minute cu West Ham şi să faci egal cu Voluntari. Acum trebuie să ştergem cu buretele şi sperăm la meciul cu Anderlecht să ne ridicăm moralul cu o victorie. M-am acomodat foarte uşor, pe mulţi jucători îi ştiam de la loturile naţionale. Sunt bucuros că va veni la noi. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să am concurenţă şi cred că mă va ajuta să îmi ridic nivelul„, a spus David Miculescu după FCSB – FC Voluntari 1-1.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și