Închide meniul

Basarab Panduru nu are încredere în transferurile făcute de Rapid! Ce a spus despre şansele giuleştenilor la titlu

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 16:52

Reclamă
Basarab Panduru nu are încredere în transferurile făcute de Rapid! Ce a spus despre şansele giuleştenilor la titlu

Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid! Acord total cu atacantul pe care Dan Şucu

Dan Şucu şi Victor Angelescu, la un meci al Rapidului / Hepta

Basarab Panduru nu are încredere în transferurile făcute de Rapid. Formaţia din Giuleşti a fost activă în această vară în ceea ce priveşte transferurile şi s-a întărit pentru a ataca titlul în anul în care sărbătoreşte centenarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Basarab Panduru nu are încredere în transferurile făcute de Rapid în această vară şi nu crede că echipa antrenată de Adrian Mutu poate emite pretenţii de titlu.

Basarab Panduru nu are încredere în transferurile făcute de Rapid! Ce a spus despre şansele giuleştenilor la titlu

Rapdi a adus mai mulţi jucători în această vară precum Cătălin Cîrjan, Iulian Cristea, Borja Valle, Christopher Braun, Răzvan Oaidă sau Omar El Sawy, dar Panduru nu crede că giuleştenii se pot bate la titlu cu actualul lot:

„Nu, eu tot nu o văd echipă de titlu. La Albu acolo mai trebuie cineva şi la Ioniţă acolo. Şi la Dugandzic, chiar dacă a dat golurile ălea. Cîrjan trebuie să joacă că nu cred că a venit pe aici să fie rezerva lui Pănoiu. Drăguş nu ştiu dacă rezolvă, ce? Dacă vine el câştigă Rapid titlu?”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat la Rapid

Cătălin Cîrjan este marele transfer al lui celor de la Rapid din această vară. Rapid l-a împrumutat pentru un an de la Arsenal, cu opţiune de a-l cumpăra definitiv. Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid ar trebui să plătească peste un milion de euro pentru Cîrjan.

Reclamă

„Am lucrat de vreo o lună și jumătate încoace la transfer. Sincer, a fost cel mai greu transfer de realizat, negocierile au durat foarte mult timp. Cu jucătorul și cu impresarul am avut discuții foarte bune, au ținut mult negocierile cu Arsenal, cum îi dau drumul, care sunt clauzele, etc.

Foarte important, am ținut foarte mult să avem o clauză de cumpărare, până la urmă s-a trecut o sumă în contract. E o sumă importantă, dar pe care am putea s-o plătim. Tocmai asta a făcut negocierile un pic mai lungi.

În principal, am vrut să obținem un împrumut cu opțiune de cumpărare. E peste un milion de euro, da. Nu pot să vă spun, e confidențial, e o sumă corectă. Normal că acum și el trebuie să arate că merită această sumă, noi îi vom oferi șansa.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e adevărat, sunt multe clauze, dar nu e nimic obligatoriu (n.r. legat de numărul minutelor pe teren). Sunt mai multe clauze legate de bani, dacă îl pot aduce înapoi mai devreme. Pentru împrumut nu am plătit nimic, iar noi vom suporta salariul”, a spus Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și