Închide meniul

Basarab Panduru, reacție categorică după Universitatea Craiova – CFR Cluj: „A vrut doar să se apere!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 8:22

Basarab Panduru, reacție categorică după Universitatea Craiova – CFR Cluj: A vrut doar să se apere!”

Basarab Panduru, reacție după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

Duel din partida Universitatea Craiova - CFR Cluj/ Hepta

Basarab Panduru a avut o reacție categorică, după remiza dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, scor 1-1, din a doua etapă de play-off. Fostul internațional susține că Dan Petrescu a vrut doar să se apere pe „Ion Oblemenco”, prin schimbările pe care le-a efectuat pe parcursul meciului. De asemenea, Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru olteni, despre care susține că meritau victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat șansa de a egala liderul Farul. Trupa lui Dan Petrescu a remizat în Bănie, și a rămas astfel la două puncte în spatele constănțenilor.

Basarab Panduru, reacție categorică după Universitatea Craiova – CFR Cluj

Basarab Panduru este de părere că Universitatea Craiova a fost echipa care ar fi meritat victoria, în derby-ul din runda a doua de play-off, datorită faptului că a presat mai mult pe final de joc. Fostul internațional consideră că trupa lui Eugen Neagoe prestează un joc foarte bun, fapt care îi va da moral pentru sezonul viitor.

În privința celor de la CFR Cluj, Panduru a declarat că doar au vrut să se apere, prin introducerea lui Ovidiu Hoban pe teren, pe final de joc.

„Parcă Craiova merita mai mult pe final, a fost echipa care a stat mai mult în terenul CFR-ului, care l-a băgat pe Hoban şi a arătat că vrea să se apere. Craiova joacă fotbal, se bate cu toată lumea şi îl ajută mult acest play-off pentru sezonul viitor. Craiova arată bine”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

De asemenea, nici Andrei Vochin nu a fost impresionat de jocul celor de la CFR Cluj. Consilierul FRF susține că trupa lui Dan Petrescu poate rata titlul în acest sezon, din cauza formei slabe pe care o traversează în acest start de play-off.

„De mult n-am mai văzut CFR jucând aşa de slab. Mă uitam în prima repriză cât de mare e diferenţa de ritm faţă de Rapid – Farul. CFR a vrut de la această partidă să nu primească gol, să nu se întâmple ceva. Raportul ocaziilor, în a doua repriză, a fost 6-1 pentru Craiova. Nu văd cum CFR poate câştiga campionatul dacă joacă aşa. Când nu mai ai fazele fixe, nu mai ajungi la poartă, era arma principală”, a spus și Andrei Vochin, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Dan Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei. „Bursucul” s-a plâns de arbitrajul video al partidei, la o fază la care s-a dictat ofsaid împotriva echipei sale. De asemenea, tehnicianul clujenilor a avut şi un mesaj clar pentru jucătorii săi, fiind extrem de nemulţumit de prestaţia lor.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci foarte greu, ştiam că echipa nu va fi bine azi. N-am avut timp să pregătesc meciul. Nu cred că vreo echipă va câştiga aici. E un teren greu, au o bancă extraordinară. Jucătorii de pe banca de la noi n-au niciun CV, au intrat foarte rău. Nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie mare până în minutul 75. Am căzut după ce am luat golul, jucătorii care au intrat nu au adus nimic, poate doar Hoban. E un play-off strâns, foarte multe egaluri.

Ne gândim la meciul următor, vine şi meciul cu FCSB. Unii jucători nu vor juca cu FC Argeş, în Cupă, şi vor juca cu FCSB.

Manea a mai centrat aşa, Cvek a jucat excelent, a luat pastile, se simţea rău, a avut probleme la stomac. Am văzut şi eu faza cu liniile, sunt cum vrem noi în România, nu mă convinge. Azi era umărul lui Ivan peste, le tragem liniile cum vrem ca să nu fie CFR Cluj bine.

Trăiesc la maxim orice meci, a fost cel de-al 700-lea din cariera mea, nu ştiu care antrenor din România va mai face atâtea. Am şi 300 de meciuri amicale, deci am ajuns pe la vreo 1000. Îmi doream să fie victorie la meciul 700.

Universitatea Craiova a făcut schimbări bune, ale noastre au fost slabe. Unii jcuători s-au relaxat, par în vacanţă, o să avem o discuţie mai dură săptămâna aceasta. Mai bine bag juniori, decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu, petru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și