Închide meniul

Basarab Panduru, reproş pentru Florinel Coman! Jucătorul de la FCSB pe care l-a ridicat în slăvi: „E incredibil”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 8:45

Reclamă
Basarab Panduru, reproş pentru Florinel Coman! Jucătorul de la FCSB pe care l-a ridicat în slăvi: „E incredibil

Basarab Panduru, reproş pentru Florinel Coman

Profimediaimages

Basarab Panduru a avut un reproş pentru Florinel Coman, după ce „perla” de la FCSB a marcat un gol în Sepsi – FCSB 2-5. Fostul internaţional român e de părere că Florinel Coman, în afară de faza de atac, nu are consistenţă în joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Panduru l-a ridicat în slăvi pe Darius Olaru, cel care are nişte cifre incredibile în acest sezon. Olaru a marcat de 6 ori în acest sezon şi pare cel mai în formă jucător al echipei lui Elias Charalambous.

Basarab Panduru, reproş pentru Florinel Coman

Eu zic Olaru (n.r. – merită să fie desemnat omul meciului), că mi se pare că joacă pentru echipă.

Îmi place Coman, mereu mi-a plăcut, dar nu-mi place stilul ăsta de acum. E periculos pe atac, dar în rest nu face nimic. El face un sprint la un moment dat, apoi se opreşte, iar Olaru mi se pare că joacă pentru echipă. 10 meciuri, şase goluri, e un început de sezon incredibil, dar ce pase şi ce bine face pe teren. Cred că Olaru, da”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Darius Olaru, euforic după golul magistral marcat în Sepsi – FCSB 2-5

Darius Olaru a oferit prima reacţie, după golul magistral marcat în partida dintre Sepsi şi FCSB, încheiată cu scorul de 2-5. Căpitanul roş-albaştrilor s-a declarat bucuros de reuşita sa, şi de faptul că echipa a înregistrat o nouă victorie, după egalul din meciul cu Hermannstadt.

Reclamă

De asemenea, Olaru a mai dezvăluit şi ce i-a transmis Florinel Coman, după ce i-a pasat la golul de 3-1, din meciul cu Sepsi.

„O poartidă dificilă, ştiam că aşa va fi, mereu am avut meciuri grele aici. Ne bucurăm pentru victorie, după un semi-eşec la Sibiu.

Mă bucur că mi-a ieşit din nou, cu piciorul stâng. Am primit o pasă bună de la Ovidiu Popescu, nu am avut cea mai bună preluare. Mă bucur că-mi iese şi că-mi ajut echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Ştiam că venim după un meci în care am depus mult efort, am jucat în zece. Ei au fost mai proaspeţi, dar şi mai relaxaţi. Dar noi am fost mai bine montaţi.

(N.r. Ce ţi-a cântat Florinel Coman, după golul marcat) Era cântecul pe care îl cânta galeria în acel moment. Ne simţit foarte bine împreună, mă bucur că i-am dat pasă de gol şi că a marcat. Ca de obicei, suporterii vin mereu lângă noi, îi simţim aproape, sperăm să le facem pe plac”, a declarat Darius Olaru, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și