Închide meniul

Basarab Panduru, şocat de unii fotbalişti din Liga 1: „Nu au cum să intre aşa pe teren! Sunt cărţi de joc!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2022, 21:19

Basarab Panduru, şocat de unii fotbalişti din Liga 1: „Nu au cum să intre aşa pe teren! Sunt cărţi de joc!

Basarab Panduru, şocat de unii jucători din Liga 1

Basarab Panduru a fost secundul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova / Hepta

Basarab Panduru, şocat de unii fotbalişti din Liga 1. Fostul mare internaţional român e de părere că unii jucători folosesc apărători nepotrivite şi riscă să fie grav accidentaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru e de părere că protecţia aleasă de unii jucători din Liga 1 este total nepotrivită.

Basarab Panduru, şocat de unii fotbalişti din Liga 1

„Vreau să-i văd şi apărătorile (n.r. – lui Lorand Fulop), că am văzut nişte apărători, iar jucătorii ăia după părerea mea nu au cum să intre pe teren niciodată pe teren cu apărătorile alea. Atât (n.r. – face semn cu mâna arătând că sunt mici). Nu exagerez cu nimic! 

Nu mai zic că unele probabil nu sunt din nimic, sunt cărţi de joc. Exact! Nu ai cum! Atât am văzut (n.r. – face din nou semnul). Nu ai cum. Nu că am văzut la Craiova sau… Am văzut apărători atât de mici. Nu ai cum să intri pe teren vreodată aşa, e imposibil, dar uite că intră„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Jucătorii de la U Cluj constetă arbitrajul, după înfrângerea cu CFR Cluj

Declaraţiile lui Basarab Panduru au venit în contextul în care Roland Fulop, unul dintre juc[torii de la Univeristatea Cluj a fost aproape de o accidentare gravă în derby-ul cu CFR Cluj.

Reclamă

Loran Fulop l-a taxat pe arbitrul Radu Petrescu, pentru prestaţia din partida U Cluj – CFR Cluj. Atacantul trupei lui Eugen Neagoe susţine că echipa sa a fost dezavantajată de central, care nu a consultat VAR-ul în momentele cheie ale partidei.

„Îmi rupe piciorul! Te duci să te uiți la VAR, că d-aia e VAR. Dacă îi zici ceva, te ia cu «Mă». Avem VAR pentru fazele astea. Așa ni s-a explicat, că, dacă e cartonaș roșu, intervine VAR-ul. Arbitrul mă ia cu «Ce vrei, mă?». Suntem pe stradă, unde suntem? Nu se poate așa ceva! I-am arătat și piciorul cu sânge, degeaba”, a declarat Lorand Fulop, la Digi Sport.

Florin Răducioiu l-a făcut şi el praf pe Radu Petrescu după „U” Cluj – CFR Cluj 1-2

”Pe bună dreptate, aici e cartonaş roşu! Fără discuţii! Arbitrul e aproape, dar nu dă cartonaş roşu, doar galben. Nu ştiu de ce nu s-a dat roşu cu VAR. Trebuie să vă faceţi treaba, domnilor arbitri!

Reclamă 4 / 0/3

Dovadă mai clară decât asta, nu se poate! Indiscutabil e cartonaş roşu! Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat mai departe, dar CFR ar fi suferit mult mai mult”, a răbufnit Florin Răducioiu, potrivit Prima Sport.

Verdictul specialistului după fazele controversate din U Cluj – CFR Cluj 1-2

A apărut şi verdictul specialistului după fazele controversate din derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa 15-a a Ligii 1. Constantin Zotta a analizat deciziile luate de brigada condusă de Radu Petrescu şi le-a dat dreptate gazdelor.

Fostul arbitru l-a atacat pe Radu Petrescu. Anunţă că nici nu era nevoie de intervenţia sistemului VAR pentru a-l elimina pe Yeboah.

„Aici este o decizie foarte simplă, jucătorul sare cu ambele picioare direct pe piciorul adversarului. Arbitrul e la o distanţă de trei metri şi nu ia decizia corectă.

Era foarte simplu, e cartonaş roşu. El a văzut faza, nu ai cum să nu vezi aşa ceva. Dacă nu vezi, du-te acasă, n-ai ce să cauţi tu la un asemenea meci„, a declarat Constantin Zotta pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Basarab Panduru, şocat de unii fotbalişti din Liga 1
  • Ce l-a uimit pe fostul internaţional român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și