Închide meniul

Miha Stoica, anunţ bombă: „Nicolae Dică a vrut să demisioneze după FCSB – UTA 2-1!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 octombrie 2022, 21:19

Reclamă
Miha Stoica, anunţ bombă: „Nicolae Dică a vrut să demisioneze după FCSB – UTA 2-1!

Mihai Stoica,

Mihai Stoica, alături de Nicolae Dică / Hepta

Mihai Stoica, anunţ bombă despre Nicolae Dică. Managerul general al FCSB a spus că antrenorul a vrut să îşi dea demisia după partida cu UTA, câştigată de echipa lui Dică, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că Dică s-a răzgândit după ce a avut o discuţie şi cu Gigi Becali.

Mihai Stoica, anunţ bombă despre Nicolae Dică

Dică a vrut să demisioneze aseară, după meci. Eu am discutat, dar nu dau din casă, nu înregistrez convorbiri (n.r. – cu referire la tactica folosită de Nae Constantin în cazul lui Gabriel Tamaş). După meciul retur cu Silkeborg (n.r. – nu s-a pus problema demisie)… Nimeni n-a avut obiectiv la acel meci.  

Am avut şi noi o discuţie aseară şi după a vorbit cu patronul, mai ales că nu ştia relaţia mea cu patronul. Am zis că vreau să ştiu că rămâne şi a rămas„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Şi Becali a dezvăluit şi el că Dică a vrut să plece de la echipă, însă nu a dezvăluit şi momentul.

Reclamă

”Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. – FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici.

Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a termninat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Nicolae Dică l-a pus la punct pe Ciprian Marica

Nicolae Dică a avut o replică dură pentru Ciprian Marica, cel care i-a sugerat lui „Mr. Nick” să-și rupă carnetul de antrenor, după 0-10 la general cu Silkeborg în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am văzut declarațiile lui Marica, dar din afară e ușor să vorbești. Ca fotbalist sau antrenor, când nu joci sau nu pregătești, ești cel mai bun.

Nu sunt singurul antrenor care pierde așa. Sunt antrenori mari care au pierdut cu scoruri mai mari, să-și rupă carnetul de antrenor? Eu încerc să fiu din ce în ce mai bun de la zi la zi. Asta e părerea lui„, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea partidei cu UTA.

Nicolae Dică: „Demisia mi-o dau când cred”

Dică este antrenorul de la FCSB cu cele mai usturătoare eşecuri din istorie. Fostul mijlocaş „şi-a trecut în cont” patru meciuri europene în care a încasat câte cinci goluri: cele două dueluri cu Silkeborg, 1-5 cu Lazio şi 1-5 cu Sporting.

Chiar şi aşa, Dică a avut o replică acidă pentru contestatari, care i-au cerut demisia după 0-10 la general cu Silkeborg. „Dicanio” nu crede că e momentul să plece de la echipa lui Gigi Becali.

„Acesta este scopul meu. Să mă gândesc ceea ce voi face mâine, poimâine, nu ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ce a fost, s-a dus! Demiterea mi-o dau când cred eu că e.

Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau. Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă, înainte de FCSB – UTA 2-1.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și