Închide meniul

Basarab Panduru, verdict dur după greșelile lui Istvan Kovacs din Sepsi – Universitatea Craiova: „Merită 4 luni de suspendare”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 20:16

Basarab Panduru, verdict dur după greșelile lui Istvan Kovacs din Sepsi – Universitatea Craiova: Merită 4 luni de suspendare”

Basarab Panduru, verdict dur după greșelile lui Istvan Kovacs din Sepsi - Universitatea Craiova

Istvan Kovacs / Profimedia

Basarab Panduru a avut un verdict dur după greșelile lui Istvan Kovacs din Sepsi – Universitatea Craiova. Fostul internațional a vorbit despre erorile centralului, din cadrul meciului din Covasna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul a făcut o serie de erori în partida menționată anterior, care a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1. Acesta le-a refuzat 2 penalty-uri celor de la Sepsi și a avut nevoie de intervenția VAR la majoritatea deciziilor importante.

Basarab Panduru, verdict dur după greșelile lui Istvan Kovacs din Sepsi – Universitatea Craiova

Panduru este de părere că Istvan Kovacs ar trebui să primească 4 luni de suspendare, din cauza greșelilor pe care le-a făcut la duelul de la Sf. Gheorghe. Fostul internațional a menționat și că principala problemă a centralului este că stă prea departe de faze.

„El e foarte bine pregătit, dar tot timpul e departe de faze, niciodată nu e aproape de faze, e la 20 de metri de faze. După fazele astea, Kovacs trebuie să stea patru luni de zile. Patru luni de zile trebuie să-i dai suspendare”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

După rezultatul înregistrat în partida dintre Sepsi și Universitatea Craiova, covăsnenii se află pe locul 6 în Liga 1, cu 33 de puncte obținute. De cealaltă parte, oltenii lui Ivaylo Petev se află pe locul al 4-lea, cu 37 de puncte.

Reclamă

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru

Au fost faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru. Prestația arbitrului român va ridica, din nou, mari semne de întrebare.

Universitatea Craiova a reușit să puncteze în debutul primei reprize, în cadrul meciului din Covasna, dar reușita a fost anulată de sistemul VAR, pe motiv de offside.

Mai apoi însă, Istvan Kovacs a fost protagonistul unor faze controversate. În minutul 19, Debeljuh a fost faultat de Raul Silva, în careu. De asemenea, în minutul 26, Păun a fost lovit cu piciorul de Danciu. La ambele faze, arbitrii din camera VAR nu au intervenit, iar centralul din Carei nu a dictat penalty.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, în repriza secundă, Markovic l-a călcat pe Ciobotariu în careul lui Sepsi, dar Istvan Kovacs a dictat penalty în favoarea Craiovei! Totuși, arbitrii VAR l-au chemat la monitor pentru a revedea faza, iar decizia a fost întoarsă.

De asemenea, după această fază a mai existat un moment în care Oteliță l-a ținut de tricou pe Mitriță, iar jucătorul de la Universitatea Craiova nu a mai ajuns la minge. Istvan Kovacs nu a luat nicio decizie, dar penalty-ul a fost dictat abia după intervenția VAR.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și